Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőjükkel randiznál előbb: Marilyn Manson, vagy Till Lindemann?
Figyelt kérdés
[link] - Till Lindemann (Rammstein)
Vagy:
[link] - Marilyn Manson
Melyiket választanád előbb? :) Kort is kérnék, ha lehet. :)):)
2011. aug. 22. 14:30
1/26 anonim válasza:
Egyikkel sem.. Maradok a zenéjüknél.
F/16..
3/26 anonim válasza:
Egyikkel se, mert borzalmasan néznek ki. Manson nem is férfi hanem valami képződmény..
4/26 A kérdező kommentje:
Na de ha mégis... :D Amúgy a zenéjüket én is nagyon szeretem. :) Nekem személy szerint Marilyn nagyon bejön :$ valami megfogott benne. Tillnek pedig a hangját imádom, persze Mansonét sem kevésbé... De ő nekem valahogy nagyon nem. :) Amúgy 16L
2011. aug. 22. 14:34
6/26 A kérdező kommentje:
Valahogy szerintem is. Szoktam koncertfelvételeket nézni és olyan... húú, a hideg ráz. Nem hagynám veszni, ha jönne velem szembe ;)
2011. aug. 22. 14:45
7/26 A kérdező kommentje:
Hupsz. Manson képét kétszer töltöttem fel, az egyik ez akart lenni :$ Imádom ezt a képet. [link] Bocsánat. :)
2011. aug. 22. 14:49
8/26 anonim válasza:
Magamtól egyikkel se. Ha választani kell a kettőből, akkor Mansonnal. Parán néz ki, de olvastam pár cikket, amiben nyilatkozott, azok tetszettek.
23L
9/26 anonim válasza:
Lindemannal, hátha adnak nekem egy privát koncertet :D
10/26 A kérdező kommentje:
Till hangjáról hadd ne mondjam a véleményem. A gerincem beleremeg, hát még ha a fülembe suttogna... :D
2011. aug. 22. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!