Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyikőjükkel randiznál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőjükkel randiznál előbb: Marilyn Manson, vagy Till Lindemann?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link] - Till Lindemann (Rammstein)

Vagy:

[link]

[link]

[link] - Marilyn Manson

Melyiket választanád előbb? :) Kort is kérnék, ha lehet. :)):)

2011. aug. 22. 14:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Lindemannal.De nem randiznék,továbbmennék:)))

Mikor korszakomat éltem,éjjel nappal a Live aus Berlint néztem,amikor meztelen felsőtesttel korbácsolta magát:)))))

2011. aug. 23. 13:20
 12/26 A kérdező kommentje:
Szégyellhetem magam, mert még nem láttam. :( Na majd most ;)Till olyan fura nekem, de brr. A koncertfelvételeket imádom nézni.
2011. aug. 23. 13:58
 13/26 anonim ***** válasza:

Régen válogatott úszó volt,innen az izmok:)

Szerintem nagyon nagyon jó hapsi volt,csakhát piál is meg egyebek...

http://www.youtube.com/watch?v=1tykqZq0p4A

2011. aug. 23. 15:56
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2011. aug. 23. 22:32
 15/26 anonim ***** válasza:
54%
Mindkettővel. XD De ha csak egyet lehet, akkor Mansonnal. Jobban is szeretem a zenéjét, jobban is néz ki, és egy nagyon okos embernek tartom. 16l
2011. aug. 25. 09:25
 16/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nem betegek, hanem csak nyitottak vagyunk. ;) Nyomozz egy kicsit utánuk, rájössz. ÉS amúgy igen, Manson szerintem is egy okos és intelligens, művelt ember. Aki meri vállalni azt, hogy ő milyen is valójában. :)
2011. aug. 25. 09:41
 17/26 anonim válasza:
Mrilyn Manson szerintem se férfiasan néz ki. Viszont Till Lindemann eléggé tönkretette magát a sok alkohollal. :S Én is a zenénél maradok inkább, csak mert nem vagyok homokos. xD
2011. aug. 25. 09:51
 18/26 anonim ***** válasza:
66%

Nem mi vagyunk betegek,hanem az,aki elfogadásra képtelen.

Lindemann pl.élsportoló volt,fest és verseket ír.Az,hogy mit művel a színpadon,a banda show-jához tartozik.Nyilván nem kifestve SS csizmában fegyverrel szaladozik otthon a lányai előtt!

Talán nézz utána,mielőtt ilyen bölcsességeket ki engedsz jönni a szádon!

2011. aug. 25. 09:53
 19/26 A kérdező kommentje:
Pontosan. :) Utolsóval egyet értek.
2011. aug. 25. 10:26
 20/26 anonim ***** válasza:
84%
Művészlélek bölcsész vagyok,virágos ruhában,virágos parfümmel,földig érő hajjal,rózsaszín lélekkel és I love Rammstein:)))))))
2011. aug. 25. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!