Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz a megbeszélt randiból valami ezek után?
Hétvégén összejöttem egy csajjal egy helyen.Nagyon tetszik
nekem és úgy láttam ez kölcsönös.Cseréltünk számot meg minden.Azóta egyszer hívott csak hogy megdumáljuk mikor találkozunk legközelebb,de még az sem biztos.Én néha felhívom mi van vele,kedves,meg soha nem ráz le,de ő egyébként nem keres soha semmilyen módon.Olyan furcsa az egész,mintha mindegy lenne neki,én meg nem akarok hülyét csinálni magamból.
A nők nem arról híresek, hogy keresnek...
Meg kell dolgozni értük :D
Nőbü van, és mondom én ezt nőként :)
Nyugi, csak tényleg belénk lányokba belénk nevelik, hogy keressen a fiú a kapcsolat elején. Fusson ő utánunk, nehogy mi fussunk utánatok. Menj el a randira, és majd meglátod, hogy megvan-e az összhang. Nyugi, nem azért nem keres, mert nem kíváncsi rád, hanem a női hiúság nem engedi. :)
Saját magamból indulok ki, és azt mondom mindenképpen menj el a randira és keresd! Egy lány úgy van vele általában, hogy nem ő keresi a fiút, mert az a srác dolga, meg hát túl büszkék vagyunk mi ahhoz, hogy fussunk akár egy fiú után is ;) De minden lánynak jól esik és megbecsülik az olyan srácokat akik törődnek velük. :) Szóval higgy nekem és sok sikert!! :)
17/L
Hát igen =)
sztem menny el a randira nem veszitesz vele semit, aztán kitudja milesz belőle=)
sok sikert=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!