Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz a megbeszélt randiból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz a megbeszélt randiból valami ezek után?

Figyelt kérdés

Hétvégén összejöttem egy csajjal egy helyen.Nagyon tetszik

nekem és úgy láttam ez kölcsönös.Cseréltünk számot meg minden.Azóta egyszer hívott csak hogy megdumáljuk mikor találkozunk legközelebb,de még az sem biztos.Én néha felhívom mi van vele,kedves,meg soha nem ráz le,de ő egyébként nem keres soha semmilyen módon.Olyan furcsa az egész,mintha mindegy lenne neki,én meg nem akarok hülyét csinálni magamból.

2009. jún. 16. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha elmész nem veszítesz vele semmit. Legalább megpróbáltad ha meg összejön akkor... ;)
2009. jún. 16. 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

A nők nem arról híresek, hogy keresnek...

Meg kell dolgozni értük :D

2009. jún. 16. 23:07
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Emlékszem én anno mennyit hajtottam..hujjuj :D F/17
2009. jún. 16. 23:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy úgy van vele,hogy te vagy a pasi,keresd te. Tudod a csajoknak azt tanítják,hogy ne fussanak a fiúk után meg ilyesmi. Szóval ez még nem jelenti azt,hogy nem érdekled. Menj el a randira és aztán majd többet tudsz.
2009. jún. 16. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem minden féleképpen menyj el. :)
2009. jún. 16. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Nőbü van, és mondom én ezt nőként :)

Nyugi, csak tényleg belénk lányokba belénk nevelik, hogy keressen a fiú a kapcsolat elején. Fusson ő utánunk, nehogy mi fussunk utánatok. Menj el a randira, és majd meglátod, hogy megvan-e az összhang. Nyugi, nem azért nem keres, mert nem kíváncsi rád, hanem a női hiúság nem engedi. :)

2009. jún. 16. 23:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Saját magamból indulok ki, és azt mondom mindenképpen menj el a randira és keresd! Egy lány úgy van vele általában, hogy nem ő keresi a fiút, mert az a srác dolga, meg hát túl büszkék vagyunk mi ahhoz, hogy fussunk akár egy fiú után is ;) De minden lánynak jól esik és megbecsülik az olyan srácokat akik törődnek velük. :) Szóval higgy nekem és sok sikert!! :)

17/L

2009. jún. 16. 23:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát igen =)

sztem menny el a randira nem veszitesz vele semit, aztán kitudja milesz belőle=)

sok sikert=)

2009. jún. 16. 23:27
 9/10 anonim ***** válasza:
szerimtem o varja h erdeklodj te iranta mind minden no elvarja azt h egy pasi futkossson utana ne o a pasi uatan sajat tapasztalatbol mondoM:D
2009. jún. 17. 00:07
 10/10 anonim válasza:
Szerintem ugy érzi hogy a te feladatod hogy felvid am a randival tálleg nem veszthetsz semmit sok sikert
2009. jún. 17. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!