Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkát könnyedén összehozok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkát könnyedén összehozok, párkapcsolatot nagyon nehezen. Adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés
Alapvetően széles érdeklődési körű, művelt, nyelveket beszélő és diplomás fiatalember vagyok, akinek a külsejével, magasságával sincs gondja. Találkát könnyedén összehozok (interneten ismerkedem jobbhíján), de annyira más az érdeklődési köröm és a világképem, mint a mai lányoknak, hogy mindig elhajtanak és a "nagyon helyes és értelmes vagy, de teljesen más ember" monológot kapom útilapunak. Tény, hogy nem érdekelnek a manapság divatos témák, s változni sem akarok. Lehetőleg huszonéves, értelmes emberek válaszoljanak, a negatív kommentektől kérlek kíméljetek meg. :)

2012. ápr. 3. 23:59
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Amúgy meg aki ékezet nélkül és össze-vissza kipakolt írásjelekkel, továbbá ömlesztett tömbökben írogat, az csak ne kérje számon édes anyanyelvünk ellatinosítását. Agressziód pedig sugárzik, ha csak gyalázkodni akarsz és nem tanácsot adni, akkor minek jössz ide? A kérdés felvezetésében is megkértem szépen mindenkit, hogy "a negatív kommentektől kérlek kíméljetek meg". De a magadfajta szeret belerugdosni még az ismeretlenekbe is.
2012. ápr. 4. 13:43
 42/50 anonim ***** válasza:

"A többi bírálatot elfogadtam, de a tiéden látszik, hogy alapvetően rosszindulatú. "

hat ez a mondatod mindent megmagyaraz...eddig csak mosolyogtam a valaszaidon(az osszesen kb) , viszont most mar hangosan rohogok!:DDD

Hiszen meg a szanalmasabbnal is szanalmasabb lett ez a valasz.Csak tajekoztatasul kozlom Nagy Tudasu genius, hogy az epitojellegu kritika nem egyenlo a gunyolodassal.

Viszont most mar igen rosszmajuva tettel...hisz mindig is irritaltak az olyan emberek, akik csak a pozitiv kritikat tartjak mervadonak, az osszes tobbi figyelmen kivul hagyhato a szamukra, hisz ez nem egyeztetheto ossze merhetetlen egoizmusokkal.A Te altalad megadott valaszokbol pedig sut az elburjanzott onimadat.Egyebkent a muveltseg nem egyenlo az magas intelligenciaval, erre most Te is remek peldat szolgaltatsz.:))

2012. ápr. 4. 13:51
 43/50 A kérdező kommentje:
Funkcionális analfabéta vagy. Olvasd végig a többi hozzászólót, volt bőven negatív kritikát megfogalmazó is köztük, de segítő szándékkal, építő jelleggel és normális hangnemben írtak be. Te meg csak a gyalázkodás és röhögés öröméért.
2012. ápr. 4. 13:54
 44/50 anonim ***** válasza:

Te tenyleg sik hulye vagy elarulok neked egy hatalmas titkot, bar ettol fuggetlenul is szerintem sotetben fogsz kimulni: nem Magyarorszagrol irok es a gepemen nem beallithato magyar nyelv, de rajtad kivul meg senki nem vetette a szememre es kepsek voltak felfogni mit irok , ha neked ez problema, szinten veled van a problema.Szoval kettonk kozul ki is a rosszmaju??:)))

jah meg vmi: kimeljetek meg a negativ jellegu kommentektol!

Szoval nalad ez az jelenti, hogy mindenki csak istenito es omlengo kommenteket irkalhat neked.Hat behalok rajtad!!!

2012. ápr. 4. 13:56
 45/50 A kérdező kommentje:

1. Külföldről magyarkodsz a latinság láttán. Nem kicsit groteszk. A vesszőidet ráadásul össze-vissza teszed ki totál magyartalanul.

2. Az építő jellegű kritika nem negatív komment, mert segíteni próbál. Te viszont nem kritizálsz, hanem ócsárolsz és gyalázkodsz ismeretlenül.

Befejeztem a veled való kommunikációt...

2012. ápr. 4. 14:12
 46/50 anonim ***** válasza:
Na ez meg aztan a csucspont! Te azert vagy magyarabb, mert otthonrol irsz? Neked fogalomzavarod van! Szerintem errol minden kulfoldi magyarnak meg van a velemenye.Egyebkent meg olasz felmenoim is vannak, tobb 100 evre visszamenoleg, de ettol fuggetlenul magyarnak vallom magam, mivel Magyarorszag kevert nemzet.Na ez groteszk kerlek szepen!
2012. ápr. 4. 14:26
 47/50 anonim ***** válasza:

„Nem akarok változni, idomulni, önfeladni.”

Két verzió van:

1) Változol egy kicsit, alkalmazkodsz, érthetővé teszed a beszéded (te szívesen beszélgetnél egy olyan emberrel, akinek nem érted, hogy mit mond?) és találsz magadnak egy lányt... nem kell feladni magad, de alkalmazkodni kell. Ez egy ilyen világ, ha olyat kínálsz, amire nincs igény, akkor nem fogsz befutni.

2) Nem változol, nem alkalmazkodsz. Nem mondom, hogy akkor sosem találsz egy lányt sem, mert lehet, csak épp sokkal nehezebb lesz (ahogy az eddigi tapasztalataid is mutatják).

Lehet választani, mindenért áldozatokat kell hozni, vagy ezt, vagy azt. Ha Te nem akarsz változni, akkor mégis mi alapján várod el, hogy a sikertelenség-sorozatod megváltozzon? Ez így nem fog menni...

Ezen kívül még annyi szeretnék, hogy mivel így általánosságban igen nehéz beszélni, mondj már légyszi 3 olyan témát, amit a legutóbbi randidon felhoztál/előjött, és érzéseid szerint az adott lány nem volt vevő rá! Csak kíváncsi vagyok rá, mert ez már egy konkrétum, innen el lehet indulni.

A 62%-osnak meg az első hozzászólásán én a helyedben elgondolkoznék, mert van igazságtartalma, annak ellenére, hogy tényleg elég támadó stílusban írta.

2012. ápr. 4. 15:03
 48/50 anonim ***** válasza:

Nos, itt nem baratok probalnak rajtad segiteni, de ettol fuggetlenul lehet vonni parhuzamot a 2 kozott, hogy ertelmes ember olyan baratokra hallgat inkabb, aki nem minden kijelentesedre bologat, hanem ha kell bizony kemenyen kritizal es szemedbe monjda olykor a hianyossagaidat.Az igazsag pedig sokszor faj.Ezen gondolkozz kell.A tamado hangvetelo stilusomrol meg annyit , hogy ha nem megy szep szoval...( a tobbi valaszolo is hiaba probalt ravilagitani az esetleges hibaidra, Te csak fujjod a magad altal igaznak velt allaspontodat.)

A legjobb vedekezes pedig a tamadas.De nem tolem kell tartanod es azoktol akik tanacsot adnak...

Hiaba vagy magaddal Te megelegedve maximalisan, ha a kornyezeted ezt maskepp latja.Bizony neha alkalmazkodni kell, enelkul eleg nehez lesz tarsat talalnod magadnak, mert egy parkapcsolat is alkalmazkodasbol all, ami nem egyenlo azzal h fell kell az elveidet adnod.

2012. ápr. 4. 15:35
 49/50 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Elvileg azért írtál erre az oldalra, hogy tanácsot kapja. Nem értem akkor miért utasítasz el minden apró segítséget. "Nem akarok változni, idomulni, önfeladni." Akkor minek teszed fel a kérdést?! Hiszen Te már úgyis eldöntötted, hogy hogyan cselekedsz. Nem fontos hallgatni az "analfabéta", normális, átlag emberre, akinek esetleg még normális párkapcsolata is van. DE!!!! ha nem akarsz egyedül maradni vagy változol egy kicsit, vagy egyedül maradsz.

ui.: esetleg találsz egy olyan nőt akinek hasonló elvárásai vannak... de ha így kommunikáltok egymással nem hinném, hogy tartós lesz a kapcsolatotok, bár komolynak egész biztosan KOMOLY lesz.

Ezt ne sértésnek vedd.

2012. ápr. 4. 18:10
 50/50 A kérdező kommentje:
Gyalázkodó jelzők nélkül elfogadom a kritikákat, maradjunk ennyiben.
2012. ápr. 4. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!