Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkát könnyedén összehozok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkát könnyedén összehozok, párkapcsolatot nagyon nehezen. Adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés
Alapvetően széles érdeklődési körű, művelt, nyelveket beszélő és diplomás fiatalember vagyok, akinek a külsejével, magasságával sincs gondja. Találkát könnyedén összehozok (interneten ismerkedem jobbhíján), de annyira más az érdeklődési köröm és a világképem, mint a mai lányoknak, hogy mindig elhajtanak és a "nagyon helyes és értelmes vagy, de teljesen más ember" monológot kapom útilapunak. Tény, hogy nem érdekelnek a manapság divatos témák, s változni sem akarok. Lehetőleg huszonéves, értelmes emberek válaszoljanak, a negatív kommentektől kérlek kíméljetek meg. :)

2012. ápr. 3. 23:59
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Kedves 26/L!

Szerintem félreértettél. Én nyitott vagyok, csak épp a találkozópartnereim nem vevőek a mondandómra és ők nem akarnak második találkozót. Trécselnék én sorozatokról, meg bulvárról, de ha egyszer nem tudom, hogy eszik-e, vagy isszák a témát?!

2012. ápr. 4. 00:55
 12/50 anonim ***** válasza:
hát nem tudom a net melyik részéről szeded össze akkor ezeket a lányokat.
2012. ápr. 4. 00:58
 13/50 A kérdező kommentje:

Társkereső oldalak. (pl. csajokespasik.hu)

Sajnos már megyek kifelé a korból, a normális, művelt lányok többnyire 18-20 éves koruk körül elkelnek tapasztalataim szerint, s itt most tényleg bocsánatot kérek azoktól, akikre ez nem igaz, bár rendesek és jólelkűek. Tudom, hogy bizonyos értelemben én is "flúgos" vagyok.

2012. ápr. 4. 01:02
 14/50 anonim ***** válasza:

"Élőben nehezen ismerkedem, vagyis inkább sehogy."

ezt elmagyarázod nekem, hogy miért?

2012. ápr. 4. 01:07
 15/50 A kérdező kommentje:
A mai vaskori világot tapasztalva kevés bizodalmam van az emberekben, ez a világ a pénzről és a taposásról szól, az emberek nagyja szeretetidegen, vagy csak önmaga iránt él benne ez az érzés.
2012. ápr. 4. 01:14
 16/50 anonim ***** válasza:
mert a csajokéspasik.hu-n bizonyára minden olyan könnyen megy:D ne máááár. lehet pont az a baj, hogy ezt a szöveget nem élőben nyomatod...
2012. ápr. 4. 01:18
 17/50 A kérdező kommentje:
Ha nagyon nekidurálom magam, akkor lenyűgöző az íráskészségem, ezzel tisztában vagyok. 2-3 oldalas leveleket vagyok képes írni rövid idő alatt szépirodalmi stílusban, ráadásul ugye "csajokespasikon" van némi támpont a kiszemelttel kapcsolatban (adatlap), tehát mégsem zsákbamacska az egész ismerkedési folyamat. Az élő megszólítás ellenben lutri, nagy az esélye, hogy vaskori lánynál próbálkoznék.
2012. ápr. 4. 01:25
 18/50 anonim ***** válasza:
nem igazán értem, hogy mit jelent nálad a vaskori jelző...
2012. ápr. 4. 01:27
 19/50 A kérdező kommentje:

vaskori = embertelen, anyagias, rideg, számító

Aranykor-Ezüstkor-Bronzkor-Vaskor

Az ókori emberek világképe szerint nem evolúció, hanem visszafejlődés jellemezte az emberiséget, aminek utolsó stációja a vaskor, melyben szinte minden gaztett megtörténhet. A görög Hésziodosz, a perzsa szent könyv (Aveszta), a hindu szent iratok, de még a Biblia (Dániel könyve) is leírja ezt a metaforát.

2012. ápr. 4. 01:47
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
amúgy tényleg nem vagy ronda? bocsi, de ezt muszáj megkérdeznem.
2012. ápr. 4. 01:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!