Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkát könnyedén összehozok, párkapcsolatot nagyon nehezen. Adnátok tanácsokat?
Akkor a verbális kommunikációs készségeddel mindenesetre nincs bajod, ez így már fél siker. Gyakorlatilag ez a boldogulás kulcsa, egy csúnya, vagy buta ember is célba ér, ha élőben elő tudja adni magát. Az egész nyugati civilizáció erről szól: eladni a silányat marketinggel, PR-el és egyéb hazudozással a balekoknak.
A szövegem utolsó mondatait ne vedd magadra, általánosan fogalmaztam.
nem veszem magamra. igazad van. amúgy gyk-n is mindenki hülye. érdekes, mert rengetegféle ember között mozgok, de itt tényleg ritka idiótákkal lehet néha kommunikálni, hehe. remélhetőleg a kommentelők összességében egy nagy család, ami nem gyarapodik tovább és csak ezért érzem azt, hogy minden kérdés és válasz ugyanolyan.
szerintem élőben is próbálkozhatnál lányoknál, mert ez a netes közeg szerintem a 110-es iq átlag alatt mozog bőven.
de ezt nem értem. tegyük fel, kiválasztasz egy olyan adatlapot a társkeresőről, ahol a csaj egész helyeske a képen (egyáltalán mi alapján választod ki őket?), aztán élőben egy bányarém, mondjuk ugyanúgy nem értitek meg egymást, de mivel te említetted, hogy helyes vagy, ezért a lány újra találkozni akar veled, akkor te találkoznál vele ismételten?
amúgy pedig meg sem nyikkansz a beszélgetés során? vagy mit értesz csőd alatt?
Uhh bakker figyu nekem is van diploma, magas IQ, műveltség (bár bevallom, nem tudom, ki az a Hésziodosz, de nem fogok emiatt sírni :), most PhD-zek (bár lehet Schmitt után ez nem nagy szó :)
Ezt nem azért írom, hogy felvágjak, csak mutatni, hogy én se vagyok hülye, de ettől a stílustól, amit itt lenyomsz, hát én is a falra másznék :D Fellengzős vagy, amit egy szóval le lehetne írni, azt leírod két-három mondattal, sok a tök felesleges infó, amiket úgy érzem, csak azért írsz le/mondasz, hogy megmutasd, te milyen művelt vagy.
Nem az a baj, hogy a lányokat nem érdeklik a témáid, hanem, hogy ha megkérdezik, mi az a vaskalapos, nem akarnak ott ülni egy kiselőadást végighallgatva amibe még a görögöket meg a hindukat meg a lóf@szjóskát habbal is belekevered! Érted mit mondok? Ja, és a szlengtől sem kell félni, nem bánt!
A másik, hogy leírod, hogy neked élőben nem megy az ismerkedés, stb. stb. csak neten ismerkedsz, mert jól írsz. Hát bazzeg döntsd már el, akkor legyen netes kapcsolatod, és soha ne találkozz a csajjal ezzel az erővel, mert te írásban vagy jó! Igen, az elő ismerkedés jobban lutri, igen, nem vagy erős benne, biztosan lesznek pofára esések. De azt értsd meg, hogy ez a gyenge oldalad, és ezt kell fejleszteni, úgyhogy muszáj rávenned magad, mert írással egy rendes, élő kapcsolatot soha nem fogsz tudni összehozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!