Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkát könnyedén összehozok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkát könnyedén összehozok, párkapcsolatot nagyon nehezen. Adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés
Alapvetően széles érdeklődési körű, művelt, nyelveket beszélő és diplomás fiatalember vagyok, akinek a külsejével, magasságával sincs gondja. Találkát könnyedén összehozok (interneten ismerkedem jobbhíján), de annyira más az érdeklődési köröm és a világképem, mint a mai lányoknak, hogy mindig elhajtanak és a "nagyon helyes és értelmes vagy, de teljesen más ember" monológot kapom útilapunak. Tény, hogy nem érdekelnek a manapság divatos témák, s változni sem akarok. Lehetőleg huszonéves, értelmes emberek válaszoljanak, a negatív kommentektől kérlek kíméljetek meg. :)

2012. ápr. 3. 23:59
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Nem, inkább még helyes is vagyok. (Ugye ilyet leírni nem nagyképűség?) Az átlagnál mindenképp megnyerőbb a külsőm, majdnem 190 centi vagyok, kisfiús az arcom, kék a szemem. Az elvontságom a gond, de az nagyon.
2012. ápr. 4. 02:07
 22/50 anonim ***** válasza:
én meg beteglelkű vagyok. ez most igen népszerű az emberek körében, úgyhogy én is szenvedek. az sem jó, ha sokan vannak, de egy sem ért meg. úgy még borzalmasabb a magány.
2012. ápr. 4. 02:09
 23/50 A kérdező kommentje:
Miben nyilvánul meg a beteglelkűséged? Ez ugye jelenthet melankolikus depressziót és törő-zúzó agressziót is. Nem mindegy...
2012. ápr. 4. 02:12
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
mi? atyaég, dehogy:D életvidám vagyok és optimista, csak kissé túl élénk a fantáziám. és általában ki is mondom , ami eszembe jut. szeretem sokkolni az embereket, akik természtesen a végtelenségig megrökönyödnek és közlik velem, hogy "te beteg vagy". mindig ezzel jönnek. és ugye ez nagyon sok embernek bejön, mert jókat szórakoznak rajtam. de ettől meg úgy érzem magam, mint ha valami standup comedy lennék, és amúgy nem csak ebből állok.
2012. ápr. 4. 02:18
 25/50 anonim ***** válasza:
egyébként pszichológushoz is küldtek többször is.
2012. ápr. 4. 02:19
 26/50 A kérdező kommentje:

Akkor a verbális kommunikációs készségeddel mindenesetre nincs bajod, ez így már fél siker. Gyakorlatilag ez a boldogulás kulcsa, egy csúnya, vagy buta ember is célba ér, ha élőben elő tudja adni magát. Az egész nyugati civilizáció erről szól: eladni a silányat marketinggel, PR-el és egyéb hazudozással a balekoknak.

A szövegem utolsó mondatait ne vedd magadra, általánosan fogalmaztam.

2012. ápr. 4. 02:24
 27/50 anonim ***** válasza:

nem veszem magamra. igazad van. amúgy gyk-n is mindenki hülye. érdekes, mert rengetegféle ember között mozgok, de itt tényleg ritka idiótákkal lehet néha kommunikálni, hehe. remélhetőleg a kommentelők összességében egy nagy család, ami nem gyarapodik tovább és csak ezért érzem azt, hogy minden kérdés és válasz ugyanolyan.

szerintem élőben is próbálkozhatnál lányoknál, mert ez a netes közeg szerintem a 110-es iq átlag alatt mozog bőven.

2012. ápr. 4. 02:30
 28/50 A kérdező kommentje:
Élőben csak külső alapján lehetne próbálkozni, az meg mint írtam lutri. Ráadásul a szóbeli kommunikációs készségem csőd.
2012. ápr. 4. 02:33
 29/50 anonim ***** válasza:

de ezt nem értem. tegyük fel, kiválasztasz egy olyan adatlapot a társkeresőről, ahol a csaj egész helyeske a képen (egyáltalán mi alapján választod ki őket?), aztán élőben egy bányarém, mondjuk ugyanúgy nem értitek meg egymást, de mivel te említetted, hogy helyes vagy, ezért a lány újra találkozni akar veled, akkor te találkoznál vele ismételten?

amúgy pedig meg sem nyikkansz a beszélgetés során? vagy mit értesz csőd alatt?

2012. ápr. 4. 02:38
 30/50 anonim ***** válasza:
90%

Uhh bakker figyu nekem is van diploma, magas IQ, műveltség (bár bevallom, nem tudom, ki az a Hésziodosz, de nem fogok emiatt sírni :), most PhD-zek (bár lehet Schmitt után ez nem nagy szó :)

Ezt nem azért írom, hogy felvágjak, csak mutatni, hogy én se vagyok hülye, de ettől a stílustól, amit itt lenyomsz, hát én is a falra másznék :D Fellengzős vagy, amit egy szóval le lehetne írni, azt leírod két-három mondattal, sok a tök felesleges infó, amiket úgy érzem, csak azért írsz le/mondasz, hogy megmutasd, te milyen művelt vagy.

Nem az a baj, hogy a lányokat nem érdeklik a témáid, hanem, hogy ha megkérdezik, mi az a vaskalapos, nem akarnak ott ülni egy kiselőadást végighallgatva amibe még a görögöket meg a hindukat meg a lóf@szjóskát habbal is belekevered! Érted mit mondok? Ja, és a szlengtől sem kell félni, nem bánt!

A másik, hogy leírod, hogy neked élőben nem megy az ismerkedés, stb. stb. csak neten ismerkedsz, mert jól írsz. Hát bazzeg döntsd már el, akkor legyen netes kapcsolatod, és soha ne találkozz a csajjal ezzel az erővel, mert te írásban vagy jó! Igen, az elő ismerkedés jobban lutri, igen, nem vagy erős benne, biztosan lesznek pofára esések. De azt értsd meg, hogy ez a gyenge oldalad, és ezt kell fejleszteni, úgyhogy muszáj rávenned magad, mert írással egy rendes, élő kapcsolatot soha nem fogsz tudni összehozni!

2012. ápr. 4. 07:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!