Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkát könnyedén összehozok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkát könnyedén összehozok, párkapcsolatot nagyon nehezen. Adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés
Alapvetően széles érdeklődési körű, művelt, nyelveket beszélő és diplomás fiatalember vagyok, akinek a külsejével, magasságával sincs gondja. Találkát könnyedén összehozok (interneten ismerkedem jobbhíján), de annyira más az érdeklődési köröm és a világképem, mint a mai lányoknak, hogy mindig elhajtanak és a "nagyon helyes és értelmes vagy, de teljesen más ember" monológot kapom útilapunak. Tény, hogy nem érdekelnek a manapság divatos témák, s változni sem akarok. Lehetőleg huszonéves, értelmes emberek válaszoljanak, a negatív kommentektől kérlek kíméljetek meg. :)

2012. ápr. 3. 23:59
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

bocs, nem vaskalapos, hanem vaskori, elfelejtettem, mit is írtál, mindegy, a lényeg ugyanaz

24/F

2012. ápr. 4. 07:23
 32/50 anonim ***** válasza:
Mégiscsak gond lehet a külsőddel, ha egy randinál nem jutsz tovább.
2012. ápr. 4. 08:19
 33/50 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj, hogy beképzelt vagy. Hogyha a világon az összes kb. 20-25 közötti nőt be tudsz nyomni egy kategóriába és kijelented, hogy ők ilyenek vagy olyanok, akkor ez cseppet sem utal széleslátókörűségre. Amit az egyik előző válaazoló is írt: nem lehet, hogy ömlengesz? És ezért nem kíváncsi a beszélgetőpartnered, mert valamit megkérdez és egy 20 perces előadást kap? Ha nálad ez a probléma áll fenn, akkor tudatosan állítsd lemagad egy idő után, ha kell nézd az órát, "már 5perce csak én beszélek, stop". Egy barátomnak bejött. Még amire tudok gondolni, az az lehet, hogy látszik rajtad, hogy komoly kapxsolatot akarsz, ezért a könnyed csevelyre nem vagy kapható. Én a helyedben talán egy élő villám főzősrandira befizetnék, hogy gyakoroljam a gyors, felszínes témákat, a tapasztalatot pedig később már élesben hasznosítanám.
2012. ápr. 4. 10:20
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

nem oltásképp, pusztán tényleg építő kritika jelleggel, szerintem 2 problémád van.

1. A rögeszméddé vált a saját tudásod és ennek a deklarálása a lányok felé (nem feltétlenül tudatosan). Ezzel azt akarom mondani, hogy akaratlanul is alsóbbrendűséget éreztetsz velük, h nem álltok egy szinten, lenézed őket. Ez pedig olyan konstans nyomást gyakorol az egójukra ami alapból azt a védelmi-mechanizmust váltja ki belőlük, hogy minél hamarabb koccoltassák ezt az "okostojást". Mellesleg pedig soha ne akarj egy lánynak a szakmáddal imponálni, ezáltal csak azt szuggerálod, h egy szakbarbár vagy és ezzel akarsz kompenzálni a sekélyes személyiségedért, hagyd, hogy ők kérdezhessék meg, de akkor se ez legyen a központi téma hanem max 1-2 mondattal zavard le. (gondolj csak a romantikus-komédiák ügyefogyott helyzetkomikumaira, a legalja amikor a meló a téma, ennél már csak az időjárásról való beszélgetés van lejjebb.)

2. Ez pedig okozati összefüggésben áll az előzővel. unalmas vagy. Ez köszönhető a köztetek lévő, ugyebár generációs nem, csak kulturális szakadéknak. Nincs közös téma. Nem vagy elég sokoldalú, lányok nem nagyon vevők a hellenisztikus kultúrtörténetre vagy Nietzsche metafizikai eszmefuttatásaira és ennek a konzekvenciája a nem kívánatos kínos csendek ami még önbizalomhiányra is engedi következtetni őket. Egy 27 körüli lány pedig egy domináns, magabiztos férfit akar maga mellett tudni, nem pedig egy szocializációban kalibrálatlan introvertált valakit.

amit tehetsz: mivel a gyengeségeidet felismerted, már félsiker, most már csak változtatnod kell rajta. Próbáld meg bővíteni az arzenálod, kezdj el gyúrni pl. vagy valamit sportolni, egyrészt kicsit tuningolod a külsődet, ami sajna a fránya "vaskorban" elengedhetetlen :) és még emberek között is vagy ahol muszáj a kommunikációdat is palléroznod plusz még az önbizalmad is nőni fog és még egy újabb beszélgetési témát is ad, tiszta win-win szituáció. Torrentről meg nagyon gyorsan kapjál le pár évad HIMYM-t vagy SKINS-t az képbe tesz. Csak lazán, pisz

2012. ápr. 4. 10:30
 35/50 A kérdező kommentje:

Pár megjegyzés:

- A barokkosság csak írásban jellemző rám, ami tapasztalataim szerint inkább vonzó, semmint taszító. Élőben természetesen hétköznapi szavakat és egyszerű mondatokat használok, nem vagyok dagályos.

- Egyáltalán nem csak Nietzschét, vagy ókori filozófiai témákat dobok fel, humán területről szívesen beszélgetek gyakorlatilag bármiről. Azt persze aláírom, hogy ezek mai szemmel talán "okostojás" témák.

- A külsőmmel még mindig tartom, hogy nincs gond. Nem leszek az év modellje, de az átlagnál jobban festek.

- Nem fogok csak azért végigszenvedni bugyuta sorozatokat, hogy "bevágódjak". Nem akarok változni, idomulni, önfeladni.

- A párkeresős főzőrandi jó ötlet, de ezek az alkalmak vagyonokba kerülnek, nem?

2012. ápr. 4. 10:54
 36/50 anonim ***** válasza:
hát én is valami hasonló helyzetbon vagyok, csak ne add fel, előbb utóbb biztos találkozol olyan lánnyal akivel jól kijösztök.
2012. ápr. 4. 12:01
 37/50 anonim ***** válasza:
60%

"- A párkeresős főzőrandi jó ötlet, de ezek az alkalmak vagyonokba kerülnek, nem?"

Te Kerdezo! Nem lehet h az a baj h a sznobsagod es elvarasi kovetelmenyed nem all oszhangban az anyagi helyzeteddel?:DDDD ehhhhhhhh:DDDDDDDDDDDDDD

2012. ápr. 4. 12:22
 38/50 A kérdező kommentje:

"Te Kerdezo! Nem lehet h az a baj h a sznobsagod es elvarasi kovetelmenyed nem all oszhangban az anyagi helyzeteddel?"

-Nem vagyok anyagias felfogású, ez a legeslegutolsó utáni szempont párkereséskor.

-Átlagos az egzisztenciális helyzetem. (De van már például egy saját minigarzonom, ami persze nem érdem, csak a maliciózus hangvétel miatt jegyzem meg.)

-A "sznobságomra" untig elég évi 5000 forint, ennyiben bőven benne van a könyvtári tagság. Puccos éttermekre és felesleges nagyzolásra sohasem vágytam.

-Egy ilyen főzőcsketalálka 10-20 ezer forint, ennyit azért józan ésszel belegondolva senki sem szívesen szór ki bizonytalanul az ablakon.

2012. ápr. 4. 13:24
 39/50 anonim ***** válasza:
68%
Komolyan sajnallak.Nekem nyugi nem kell bebizonyitanod , mennyire elegedett vagy magaddal...siman lehet olvasni a soraid mogott.Ami inkabb irantad erzett szanalomra motival, ahogy mentegetozol es meg magadnak sem vallod be h rohadtul nem vagy megelegedve magaddal, es lassan ez az onutalat mar atcsap vilagutalatba...ahol lehet szidni az elkorcsosult vilagot, az erkolcstelen polgaraival.Es egyszer majd csak ra josz(remelem idoben) , h nagy fontoskodo szavak helyett, nagy tettek mozditjak elorebb nem csak a vilagot, de a Te eletedet is.Amugy Teged boldogga tesz es megelegedettseggel tolt el egyes idgen eredetu szavak pattogtatasa? Ezzel akarod erzekeltetni, h Te mar pedig mennyire egy tajekozott es muvelt , olvasott ember vagy?Ha az lennel nem szorulnal ilyen hetkoznapi szituacio segitsegere....ezen is elgondolkodhatnal.Egyebkent ne haragudj a kimeletlen szavakert, de Te pont az az eset vagy, akin a szep buzdito szavak nem segitenek, csak meg jobban megerositenek onhittsegedben,azzal pedig meg senki nem jutott sokkal elorebb.
2012. ápr. 4. 13:35
 40/50 A kérdező kommentje:
62%-os, te már eleve rosszindulattal álltál hozzá ehhez a kérdéshez, úgyhogy nem gondolom, hogy mérvadó lenne a véleményed. A többi bírálatot elfogadtam, de a tiéden látszik, hogy alapvetően rosszindulatú. Az általam használt idegen szavak pedig beleolvadtak már rég a magyar nyelvbe, nem a "míting", "imidzs" és hasonló borzadályokat használom.
2012. ápr. 4. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!