Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van az, hogy egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy egy fiu sem hiv el randira vagy flortol velem (lent)?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sovany bevallom de kover sem vagyok olyan kozepes . Voltak mar fiuk akik erdeklodtek irantam , de azok nem voltak az esetem . 14 eves vagyok es meg egy komoly pasim sem volt . Csak ilyen futokalandok ( 2 pasi )

Elore is koszonom a hasznos valaszokat , ha valamilyen szmeleyes dolgot akartok mondani -> privatban . Koszi .

2012. ápr. 1. 15:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem olyan futokaland , csak birtuk egymast es ezert jartunk de nem volt koztunks emmi komoly . Es nem vagyok ribanc , nem csak a legjobbkepu pasikat veszem eszre . Neha ezert cikiznek mert olyanokba vagyok "szerelmes" akik rondak . :$
2012. ápr. 1. 15:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Sántít a dolog, mert a ronda fiúkba senki nem szerelmes.
2012. ápr. 1. 15:54
 13/22 A kérdező kommentje:
De , ha igazan szereti . ;)
2012. ápr. 1. 15:56
 14/22 anonim ***** válasza:
Azt meg 14 évesen nem nagyon lehet még :P
2012. ápr. 1. 15:57
 15/22 anonim ***** válasza:

14 évesen még tényleg korai kicsit.

Egyelőre inkább csak ismerkedj a fiúkkal: pl. hogy mi érdekli őket.

15 éves fiúkat ajánlok, ők érettebbek kicsit.

2012. ápr. 1. 15:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem , de ugyertem "rondafiukba" , hogy nekem tetszettek masnak meg nem . Izlesek es pofonok . :D
2012. ápr. 1. 16:00
 17/22 anonim ***** válasza:
ha mindenkinek ennyi problémája lenne hogy nem volt még 14 évesen komoly kapcsolata...
2012. ápr. 1. 16:18
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egy cipőben járunk, én magam azzal nyugtatom, hogy majd el jön az ideje (persze alig bírom kivárni), mások azt mondták, hogy ebben az időszakban még a fiúk nem elég érettek hozzá és nem igazán tudják, hogy is van ez. Szerintem meglehetne próbálkozni azzal is, hogy te mész oda hozzá...persze könnyű ezt mondani :P
2012. ápr. 1. 16:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

irtad h voltak fiuk akik érdeklödtek irántad csak nem voltak az eseteid = nem jo kérdés mert ott meg azt irtad h EGY fiu sem flörtöl veled, stb.

az első mondatbol amit irtam azt a következtetést lehet levonni, hogy válogatós vagy egy kicsit, hiszen ha nem lennél, ök is jók lettek volna...amugy meg 14 évesen rengeteg időd van még:)

2012. ápr. 1. 16:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is várd ki a megfelelőt. Aki neked is tetszik, és aki oda van érted. Nem érdemes siettetni a dolgokat. Ennyi idősen én is ki voltam borulva..XD A legjobb barátnőim már mind csókolóztak, nekem meg még a kezemet sem fogta meg senki..:D 16 jócskán elmúltam, amikor megismertem az első nagy szerelmemet! Ő mindent vitt..nagyon oda voltam érte..Megérte kivárni. Könnyű mondani, de türelem! :) 25L
2012. ápr. 1. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!