Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy egy fiu sem hiv el randira vagy flortol velem (lent)?
Figyelt kérdés
Nem vagyok sovany bevallom de kover sem vagyok olyan kozepes . Voltak mar fiuk akik erdeklodtek irantam , de azok nem voltak az esetem . 14 eves vagyok es meg egy komoly pasim sem volt . Csak ilyen futokalandok ( 2 pasi )
Elore is koszonom a hasznos valaszokat , ha valamilyen szmeleyes dolgot akartok mondani -> privatban . Koszi .
2012. ápr. 1. 15:36
2/22 A kérdező kommentje:
Szemelyes * bocs . :D
2012. ápr. 1. 15:37
4/22 A kérdező kommentje:
Nem hinnem . Sokan mondjak , hogy gyonyoru vagyok de tudom , hogy tuloznak . De tenyleg nem vagyok ronda .
2012. ápr. 1. 15:38
6/22 A kérdező kommentje:
Szemelyiseg ? :-?
2012. ápr. 1. 15:41
7/22 anonim válasza:
vagyis lehet ,hogy a személyiségeddel van gond? ribanc vagy stb.
8/22 anonim válasza:
Egyrészt mert 14 éves vagy, másrészt mert csak a legjóképűbb fiúkat veszed észre.
9/22 anonim válasza:
talán mert 14 évesen már volt két "futókalandod" :D
10/22 anonim válasza:
14 évesen még nem tudja, hogy mit beszél. És az is aranyos, ahogy pasinak nevezi a tizenéves fiúkat. :))
Kérdező: majd megoldódik minden ilyen gondod, csak várj egy kicsit. 16-18 éves korodig bőven ráérsz ezekkel. Én a környezetemben azt tapasztaltam, hogy aki 14-15 környékén elkezdi, az könnyűvérűvé válik, és boldogtalanul éli a furcsa életét.
Ráérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!