Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetnék rá egy pasit hogy jobban öltözködjön? Később meg tudnám változtatni ilyen téren?
ez nem ízlés kérdése inkább a lehetőség kerete szűk
nekem is van ízlésem: cool csajok posztereit gyűjtögettem mégse feszített mellettem soha 10/10es és nem azért mert nem tudtam mi a szép
Azért nem sokkal drágább beszaladni egy H&M-be, Zara-ba vagy Springfieldbe, mint bevásárolni a piacról, szóval itt most a kérdezőnek adok igazat.
Kérdező:
Ha még hosszútávú kapcsolatról szinte szó sincs, szerintem felesleges azon törnöd a fejed, hogy mit változtass meg rajta. Ha nem tudod elképzelni, hogy ilyen állapotában éld le vele az életed, akkor nyilván a rossz öltözködését nem ellensúlyozzák számodra az iránta táplált érzelmeid (kevésbé költőien: nem szereted eléggé).
utolsó válaszadónak van igaza...
oké, ha tényleg picit "igénytleenül" öltözködik, de főleg ha még az elején vagytok akkor a belső értékeknek kéne jobban dominálni..nameg annak, h ruházkodást leszámítva tetszik-e. De a belsőnek inkább!!
Lehet hogy nincs rá pénze. Én is öltöznék nagyon szépen de csak az auchan-ra meg a teszkóra futja. Bár igaz hogy a piacon is akad pár nem drága de jó cucc.
Lehet h az anyjáék nem nevelték normális kinézetre és elnézték neki a susogós dzsogingot a makkos cipővel.
Közölnöd kéne vele valahogy így:
" Te olyan jóvágású férfias srác vagy. Miért nem öltözöl úgy hogy ezt ki is hangsúlyozd?
Nagyon szívdöglesztő lennél egy ilyen ingben...
Azért túl jól se nézz ki mert lecsapnak a kezemről."
És hasonló lózungok...
Nézd, én is rühellek ruhát vásárolni, és alkatilag addig viselhetem amíg szét nem szakad a sok mosástól :) Egy nagyon kedves, aranyos barátnőm viszont pokolian értett ehhez. Turiból úgy öltözött, hogy csak na. Elcipelt ide-oda, nadrágot, pulóvert, pólót cipőt vásárolni, amire ígyis-úgyis szükségem volt, és egészen helyrerázódtam.
Szerintem, igazából az igénytelenség mögül csak egy nő hiányzik nála is. Hívd el amikor magadnak vennél valamit, és kezdd mondjuk egy nadrággal, mint tök jól állna rajtad szöveggel megtoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!