Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak fiúk válaszoljanak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak fiúk válaszoljanak, ilyenkor már felizgult?

Figyelt kérdés

Ha egy fiú hónapok óta néz,és mikor észrevesz, akkor egyből sóhajt vagy ideges lesz,akkor azt jelenti,hogy már annyitól felizgult,hogy észrevett?

Azért mondom,hogy csak fiúk válaszoljanak,mert én lány vagyok és teljesen máshogy vagyok összerakva.Nekem nem az első a szex,amire gondolok 1 fiúval kapcsolatban,és a fiúk meg jobban a testre koncentrálnak! Szóval fiúk mondjátok meg az őszintét ezúttal!Azért sóhajt,és remeg,mert már ilyen rövid idő alatt felizgult?

2012. márc. 26. 23:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

aha

19L

2012. márc. 26. 23:07
 2/22 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki akkor nem azért.
2012. márc. 26. 23:09
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem értem a második választ.
2012. márc. 26. 23:09
 4/22 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem biztos. esetleg arra nem is gondoltál, hogy szerelmes lett beléd, és azért sóhajtozik az a szerencsétlen ?:)
2012. márc. 26. 23:10
 5/22 anonim ***** válasza:

én sóhajtozni csak akkor szoktam,ha szerelmes vagyok...

ha csak simán felizgat a csaj akkor teljesen másképp viselkedek...

20f

2012. márc. 26. 23:12
 6/22 anonim ***** válasza:
Ha nincs látható jele(ergó feláll),akkor nem hiszem, hogy felizgult...
2012. márc. 26. 23:17
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

A kulcs a kommunikáció, szivem. Szedd ki belőle szépen művelten, hogy miféle módon vonzod, "fúdemegdugnám" vagy "olyanszépŐafélalmám" féleképpen. Merthogy ez a két lehetőség, a mi ffi társaságunkban pl. van olyan 'csaj akinek híresen jó a segge' és mindenki azt nézi örökké.

Persze, ha többet nézi a szemedet meg a kezedet mint a melled az már egy felhasználható információ jó irányba:)

2012. márc. 26. 23:19
 8/22 anonim ***** válasza:
ja,21F
2012. márc. 26. 23:20
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,aki eddig válaszolt!

6-os,ha nem izgult fel,akkor nem tetszem neki?Hogy kell érteni ezt?

2012. márc. 26. 23:20
 10/22 anonim ***** válasza:
ja, nem válaszoltam a kérdésre: ha szerelmes beléd, nem izgul egyből fel, de ha csak megkíván és folyton katonásodik rád piszkosul jó nő lehetsz :PP
2012. márc. 26. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!