Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtobb lany miert ilyan lusta a szexben, ahol csak a misszionarius pozt szeretik csinalni, ahol lehet lazsalni?
Figyelt kérdés
a legtobb lany sajnos csak.ezt szereti, en ezt elitelem es olyat keresek, akik sokretuek. de nehez ilyet talalni sajnos.2012. márc. 26. 19:39
21/29 anonim válasza:
Második válaszoló, egy hatalmas barom vagy!!!!!
22/29 anonim válasza:
Kérdező,ha a nő nem tud elmenni,az 99%,hogy a te hibád!
23/29 A kérdező kommentje:
mivel illene szex.kozben a csajnak izgatni a csiklojat es.akkor el.tudna menni. De arra is lustak, magukat kenyeztessek kozben.
2012. márc. 26. 21:55
24/29 anonim válasza:
Az viszont biztos, hogy egyre több nő nem tudja saját magát kielégíteni. De azért elvárja, hogy más ki tudja. Szánalom, ennyire igénytelenek is vannak. És leginkább egyre többen.
25/29 anonim válasza:
remélem ezeket a nézeteiteket a nőkkel is megosztjátok. így egészen biztosan nem lesz orgazmusuk. a nemlétező technikátok is mindegy már. javaslom legyetek homokosok! ha már a férfiak ilyen igényesek...
26/29 anonim válasza:
ezt alulirom! tenyleg nagyon sok lany szeret inkabb passziv lenni es elvarja hogy inkabb ot elegitsek. mondjuk altalaban inkab ba tapasztalatlanok vannak igy vele :)
27/29 anonim válasza:
Na megint belefutottam abba a bandába aki mindenért csak a nőket tudja hibáztatni :D Hiába írtam le, hogy nálam mi volt ennek az oka, és hogy működik csak fújják, hogy a nők lusták. Az meg hogy a nőnek illik közben a csiklóját izgatni, ez azt jelenti, hogy nem ő, hanem te vagy lusta ahhoz, hogy normálisan kielégítsed. El lehet jutni úgyis, hogy nem izgatom magam közben, csak ehhez olyan pasi kell aki figyel is. Talán ha nem ilyen megnyilvánulásaitok lennének és nem éreztetnétek állandóan a nőkkel, hogy kevesek, többet megtennének értetek. De nyavajogni a legkönnyebb, nem pedig normálisan megbeszélni a barátnőtökkel!
28/29 anonim válasza:
utolsó! én most kaptam egy privát levelet egy ismeretlentől, hogy ócska k*rva vagyok így meg úgy:D erre az oldalra nem tanácsért járnak az emberek (vagyis ebbe a témába nem azok írogatnak), hanem azért, hogy rinyáljanak. ahelyett, hogy megpróbálnának kommunikálni:D hiába próbálunk meg tanácsot adni, vagy megosztjuk a személyes tapasztalatainkat, mindenre az a válasz, hogy a nők k*rvák, a pasik meg szemét g*cik...így sosem fognak változtatni. de tény, hogy jót lehet rajtuk szórakozni:D
29/29 anonim válasza:
akkor jobb is ha leiratkozom. rinyálást nem szeretem. inkább felhúzom magam rajta, mint röhögök :D pedig tanácsot adnék, de ha egyeseknek kész tény, hogy a nők lusták, akkor sok esélyem nincs :D Max, ha demonstrálom az ellenkezőjét, viszont kva nem vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!