Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtobb lany miert ilyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtobb lany miert ilyan lusta a szexben, ahol csak a misszionarius pozt szeretik csinalni, ahol lehet lazsalni?

Figyelt kérdés
a legtobb lany sajnos csak.ezt szereti, en ezt elitelem es olyat keresek, akik sokretuek. de nehez ilyet talalni sajnos.
2012. márc. 26. 19:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ezen nincsmit lepontozni. Egészségesen képesnek kell lenni az orgazmusra. Írtam is, hogy az egyik sráccal nem ment, de a másikkal igen. Arra akartam rávilágítani, hogy ebben nem csak a nő lehet a hibás.
2012. márc. 26. 20:15
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan! Itt is annyszor olvastam már, hogy a nőknek az kell, hogy előjáték nélkül bumm meg jól. Mindenhol ezt reklámozzák. Ez kell a nőnek, mondják sokan (nők is, meg egyes nagyképű férfiak is).

A valóságban meg mi van? Jajj fáj, jajj ne, jajj ölelgess kicsit, mert pihenni kell, jajj ez mi volt, jajj ezt így kell? Igénytelen! Amúgy is a nők egy ötötdének nagyon alacsony a szexuális ingere. Ergo hogy megtartson, néha lefekszik a pasival, de semmi több. Tényleg nem egészségesen, ahogy felettem írta valaki (igaz ő 50%-ot írt, szeritnem nincs annyi ,de 20% tuti van, lásd a szexuálpszichológusok véleményét).

Szex közben is kell kommunikálni. És lányok, nem csak ti vagytok az ágyban. Bezzeg annyira megy itt is a "pasimmal nagyon jó a szex", meg a "én mindennap csinálom, pasim imádja, nem is tudnánk ritkábban" szöveg minden tizenévestől is. Meg kellene kérdezni a pasit is, hogy van e olyan jó, mint a legközelebbi hivatásossal.

2012. márc. 26. 20:18
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
Én sose mondtam, hogy 20cm a minimum:D Hülyeség, nekem a méret számít a legkevésbé. Ráadásul nekem 15cm-essel fájt, 17-el meg nem. Ezt csak a pasik, hiszik, hogy a nőknek az a lényeg, hogy nagy legyen. Nálam úgy működik, hogy ha odaadó, figyel rá, hogy nekem jó legyen, akkor én is szívesen járok a kedvében. Ha pedig Conan a barbár, akkor csak misszi.
2012. márc. 26. 20:19
 14/29 anonim ***** válasza:
87%

Mennyi hülye...

Ami reflexszerűen megy, az az, amit a majom is csinál. Szaporodásra jó. Jól dugni tanulni kell. Aztán ha az már ügyesen megy, akkor kiderül, hogy esetleg mást is szeret a nő, mint jobb híján odatartani, hogy túl legyen rajta.

Vagy csak nekem van kivételes szerencsém velük.

2012. márc. 26. 20:23
 15/29 anonim ***** válasza:
33%
Ez szerintem nem lustaság, hanem vagy nem élvezik a szexet és túl akarnak lesni,vagy nem vonzódnak a párjukhoz igazán,vagy nincs libidójuk!
2012. márc. 26. 20:28
 16/29 anonim ***** válasza:
lesni helyett esni XD bocsi
2012. márc. 26. 20:29
 17/29 anonim ***** válasza:
de ezt honnan veszitek, hogy a legtöbb lány csak azt szereti? szerintem ez baromira nem lehet igaz, már ha azt vesszük, az nekünk is unalmas lenne hátmár...
2012. márc. 26. 20:34
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok. Az exemmel ez pont fordítva volt, ő rendszeresen elterült alattam mint egy döglött hal én meg "dolgoztam" rajta. Nem azért zavart ez, mert nem szerettem felül lenni, hanem szarul esett a tény, hogy konkrétan egy lusta tuskó a barátom, aki kinyögte, hogy hááát az neki nem KÉNYELMES, ha neki kell felül lenni... Csak akkor volt hajlandó felül lenni, ha külön kértem (akkor se mindig) és akkor is csak szájhúzogatva. Nem véletlen, hogy már az exem... Szóval ez a fajta lustaság nem női "privilégium", csak hogy tisztázzam...
2012. márc. 26. 20:41
 19/29 A kérdező kommentje:
Vannak lusta pasik is, de szerintem a nok lustabbak ilyenkor es csak szetteszik a labukat, hogy ha mar ugy sem lesz orgazmusa, de legalabb legyen gyorsan tul a dolgon. ha jol nez ki a pasi akkor tobbet bevallalnak, hogy maguk mellett tarthassak a szepfiut.
2012. márc. 26. 20:52
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 2/2 nem igazán hajlandó engedni a misszionárius pózból és mindkettő el tud menni. Sőt mindkettő szerint a gumit a férfi viselje.
2012. márc. 26. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!