Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtobb lany miert ilyan lusta a szexben, ahol csak a misszionarius pozt szeretik csinalni, ahol lehet lazsalni?
Ugyan! Itt is annyszor olvastam már, hogy a nőknek az kell, hogy előjáték nélkül bumm meg jól. Mindenhol ezt reklámozzák. Ez kell a nőnek, mondják sokan (nők is, meg egyes nagyképű férfiak is).
A valóságban meg mi van? Jajj fáj, jajj ne, jajj ölelgess kicsit, mert pihenni kell, jajj ez mi volt, jajj ezt így kell? Igénytelen! Amúgy is a nők egy ötötdének nagyon alacsony a szexuális ingere. Ergo hogy megtartson, néha lefekszik a pasival, de semmi több. Tényleg nem egészségesen, ahogy felettem írta valaki (igaz ő 50%-ot írt, szeritnem nincs annyi ,de 20% tuti van, lásd a szexuálpszichológusok véleményét).
Szex közben is kell kommunikálni. És lányok, nem csak ti vagytok az ágyban. Bezzeg annyira megy itt is a "pasimmal nagyon jó a szex", meg a "én mindennap csinálom, pasim imádja, nem is tudnánk ritkábban" szöveg minden tizenévestől is. Meg kellene kérdezni a pasit is, hogy van e olyan jó, mint a legközelebbi hivatásossal.
Mennyi hülye...
Ami reflexszerűen megy, az az, amit a majom is csinál. Szaporodásra jó. Jól dugni tanulni kell. Aztán ha az már ügyesen megy, akkor kiderül, hogy esetleg mást is szeret a nő, mint jobb híján odatartani, hogy túl legyen rajta.
Vagy csak nekem van kivételes szerencsém velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!