Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átverés? Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel kb 2 hónapja ismerkedtem meg. Már régebbről látásól ismertük egymást. Még aznap hazakísér, kicslat belőlem egy puszit is (csellel), tána ő is adott. Másnap szakított a barátnőjével, és azt mondta, nem tudja miért. Mindig szokott nekem köszönni, úgy hogy sziaX(a nevem). Aztán ma chatelek fiúkkal, és az egyik azt mondja, hogy szerelmes belém ez a fiú. Jófej gyerek, meg ő is szerelmes belém, de cigány, de kb mintha fehér lenne. Ő aztmondta, hogy ezt az oszitársmtól tudja. (aki folyton csesztete, de nekem erről egy szót se szólt ma). Csak azt is mondta még, hogy nem adok neki jeleket. Aztán írja még egy fiú, akinek csak tetszek, hogy szerlemes belém az a gyerek, és járna velem. Most ráírtam a fiúra, és szokásos szia mizu semmi után azt írta: szeretlek:// . Akart velem találkozni szombaton, de nem értem rá. Most még nem írtam vissza neki, mert a könyvtárba van, és elmentem oda, de sokan voltak és nemvolt szabad gép, hogy beszélni tudjuk szóban. de most már nem is köszönt nekem úgy ahogy szokott. De már volt szájrapuszi is, ami inkább eg csókra hasonlított,Đe nem volt nyelves azért.2012. márc. 26. 15:26
11/12 anonim válasza:
most mi baszogatjátok hogy 5 éves énis így irok mert nem foglakozok vele itt a neten (nem pont a nyelvtan dogánál :D:D) az a lényeg hogy eltudják olvasni nem?
12/12 anonim válasza:
Nem azzal van gond, hogy hogyan írt, milyen helyesírási hibákat vétet, hanem inkább a szöveg tartalma alapján ítélhető fiatalabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!