Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miért átverés? Miért érzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért átverés? Miért érzi magát a másik fél becsapottnak?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú,akivel kavargattunk,nem jártunk. Még a legelején közöltem vele,hogy nem szeretnék komolyabbat. Majd úgy vettem észre,hogy kezd belém szeretni,ezért újra elmondtam neki,sőt azt is tudattam vele,hogy én csak úgy kedvelem,mint egy barátot,nem vagyok és nem is leszek szerelmes. Ha ő is így érez,akkor miért ne érezzük jól magunkat. Azt mondta,hogy így érzi. Egy héttel később közöltem vele,hogy tulajdonképpen én őt kihasználom,mert felejteni akarok, reménytelenül vagyok szerelmes egy MÁSIK fiúba. Ekkor is elmondtam,hogy az én részemről vele szemben ez teljesen érzelemmentes. Az egész másfél hónapig tartott,aztán megmondtam,hogy nekem ebből ennyi elég volt. Még próbálkozott és szerelmet is vallott. Átvertnek érezte magát,pedig elmondtam sokszor,hogy részemről mi a helyzet. Szerintetek jogosan érezte így?
2012. jan. 10. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha az számít, hogy saját magát verte át, igen. Sikerült ez már extrák nélküli fiúbarátnak is.
2012. jan. 10. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát ami azt illeti sztem igen...."mivel a szívnek nem tudsz parancsolni...ésszel"

22/F

2012. jan. 10. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem érezte jogosan. Te lefektetted a szabályokat, korrekt voltál, elmondtad mit akarsz, és hogy nem akarsz szerelmet, ezt ő tudomásul vette, rábólintott. Aztán ennek ellenére azt hazudta neked, hogy ő sem érez semmi mélyebbet, miközben meg beléd esett. Itt egyedül ő a hibás, mert becsapott téged és magát is áltatta hülyeségekkel, te semmiképp se érezd magad hibásnak. Ő az, aki nem volt őszinte, nem te.
2012. jan. 10. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kihasználtad. Mert ugye te takarózhatsz azzal, h megmondtad, de a testi dolgok, gesztusok, mást üzennek neki. Sajnálom ezt a fiút. Önző dolog így elbánni, és csak tárgyként használni. Ha lett volna benned tisztesség, amint látod h neki rossz megszakítod a kapcsolatot. Folytattad annak ellenére, h ő szenvedett ettől. Keres a szexhez érzéketlen pasikat, akik téged is szextárgyként kezelnek.
2012. jan. 10. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
23.16 - Te tudsz olvasni? Elmondta a csajszi világosan a skacnak, hogy mi van. Ez hol a büdös francban kihasználás? Szerintem sehol. Szabályok vannak, amiket betartasz egy ilyen kapcsolat esetén. Azért mész bele, mert meg tudod tartani őket, ha meg nem tudod, akkor egyértelmű, hogy nem bólintasz rá. Ez SEHOL nem kihasználás.
2012. jan. 10. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Adott a hapsi, aki fent van a felhők felett, reménykedik, hogy meglátja lent a gazdag dús legelőket, zsíros birkanyájat. Elkezd ereszkedni, de mikor megpillantja a tájat visszahőköl, csak sárga homokot lát amíg a szem ellát. Akarata ellenére elkezd zuhanni a sivatag fele, ami nem más mint a Friendzone. A becsapódás hatalmas erejű, eltörik a gyerek egyik lába, de a túlélési ösztön arra készteti, hogy ne adja fel, menjen tovább. Tudja, hogy valahol meglelheti az aranyszínű méneket és ezüstös folyót, ez a remény élteti, így tehát továbbáll fájdalmai ellenére is. Egy idő után a fiú elér egy oázishoz rengeteg küzdelem után, de az oázis vize elapadt. Elkeseredetten elindult egy másik forrást keresve a forró kietlen homokbuckákon túlra...

-

Delel a nap, ma igazán nagy a hőség a Friendzoneban.

Szellő fújja le a homokot egy fehérlő koponyacsontról. A távolban morajlás hallatszik, a felhők közül igazán nagy sebességgel egy emberi forma zuhan.

2012. jan. 10. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszönjük, Emese, hasznos volt.
2012. jan. 10. 23:25
 8/9 zseni001 ***** válasza:
xD
2012. jan. 10. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Végülis elmondtad neki tisztán és érthetően, hogy mi a helyzet részedről...
2012. jan. 11. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!