Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomul ennyire? Ez valami átverés lenne?
Szóval van egy lány akivel pénteken beszéltem először azóta minden nap több órát jól elbeszéltünk. Én először azt hittem lehet vele kavarni vagy ilyesmi ezért elmondtam, hogy nekem bejön... ő erre olyanokat mondott, hogy maradi meg szereti ha udvarolnak neki stb. meg azt se mondta, hogy én bejövök-e neki vagy mivan...
Másnap írt én mondtam, hogy-hogy mikor tegnap lekoptatott erre elkezdet mentegetőzni. Tegnap meg ma is folyamatosan arról beszélt, hogy talizunk meg ide oda hív.
A kérdés ez valami szívatás lenne? vagy miért akar ennyire találkozni, hisz élőben nem is nagyon szokott látni, pedig egy suliba járunk.
Olyan válaszokat ne, hogy dugd meg és kész meg hasonlókat.. mert még szűz a csaj legalábbis szerintem...
19/f és 17/l
Ott a válasz a kérdésedben, szűz a csaj! Ergo, még fél egy picit a pasiktól, ezért mondta hogy ő kicsit maradi & neki udvarolni kell, hogy ne nyomulj rá, hanem szépen lassan haladjatok a járás irányába. Ha pedig ennyiszer keres téged, tuti biztos, hogy tetszel neki, csak kicsit félénk. Lehetséges még nem volt barátja, szóval adj neki egy kis időt, ne teperd le egyből :) Pusza
20/L
A leírtakból azt vettem ki, hogy két különböző világ vagytok. Találkozzatok és beszéljetek meg mindent őszintén, tisztázzátok a dolgokat. Én ezt tenném a helyedben.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!