Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondhatnék neki? Hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondhatnék neki? Hogy ez ne következzen be? Hogy győzhetem le, mindig ettől tartok?!

Figyelt kérdés
Amikor megpróbálok találkozni egy lánnyal, és már eljutunk a találkozásig.. Egyszerűen, mikor ott vagyok vele/ük, foggalmam sincsen, hogy mit mondhatok neki/k, amivel megnevettethetném vagy közelebb kerülhetnék hozzá/juk. magyarul, mindig (LEBLOKKOLOK). Kellene valami olyan szöveg, duma vagy nemtom :D amivel megtudom tartani másfél hétnél tovább, mert eddig, állítólag azért dobtak, mert unalmas voltam.. :SS Help legyetek szívesek. 17/F
2012. márc. 25. 21:33
 1/1 anonim ***** válasza:
mondd neki, hogy "de jól nézel ki!" és kérdezd meg, hogy csinálta ilyenre a haját, sminkjét. tudom, irtó unalmas a téma, de megvan az a rossz szokásunk, hogy imádunk magunkról beszélni (mármint a többségnek). ettől elindul a beszélgetés, és ő is vissza fog kérdezni, és így tovább, és így tovább. csak légy laza, és gondolj arra, hogyha elment veled, akkor bír téged.
2012. márc. 25. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!