Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondhatnék neki?
Szerintem nem túl rámenős, én mondjuk mindig így csajozok, és bár volt rá megjegyzés, hogy rámenős vagyok, de erre csak vissza kellett kérdeznem, hogy mégis hogy máshogy vadidegen lánnyal :D
Ha látod próbálkozz élőben sokkal előnyösebb !
Álísd meg az utcán és mond ezt : Szia, ne haragudj hogy zavarlak, ráérsz 2 percre? " ha igen jó ha nem akkor pech" csak azt szeretném mondani, hogy szeretnélek megismerni téged, valamikor nem lenne kedved egy kávéhoz vagy egy teához ? :)
közbe vigyorogj, legyen jó megjelenésed, hogy ne egy full brutál rockernek gondoljon téged. ügyelj ezekre ::
legyen tiszta a cipőd. ápolt kézfej és fog és a hajad is legyen jól beállítva. a szöveget ne sablonosan, gyorsan, elhadarva mond el csak szép lassan lazán.
azért te vagy kávé, mert már fagyihoz hideg van a nyárt meg nem kell megvárni :) addigra lefoglalják :)
előző voltam
egyszerű, ha nem tudsz beszélni kérdezz!
és persze ne eldöntendő kérdéseket tegyél fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!