Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális dolog hogy 6 randi után a lány megmondja hogy legyünk barátok?

Figyelt kérdés
Most épp ezt kaptam. De muszáj neki 6 szor eljönni randira ahhoz hogy erre rájöjjön? Egy kicsit szarul esett meg kell vallanom. Elvégre ha nem jövök be neki akkor eleve nem jön el randira nem? Hogy szopná be a ... a kis ribanc mennyi pénzt elköltöttem rá. Pedig az a jótanuló fajta lányról van szó nem az ilyen kis diszkó ribancokról. Jól átvert, úgy érzem igazságtalanul járt el velem.
2012. márc. 25. 14:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

NA, van amiben egyetértünk!:) A spontán ajándékok tényleg a legjobbak!

Egyébként sincs erre tuti recept; hiszen a kérdező vett ajándékot és nem tudta az érdeklődést fent tartani,bár szerintem nem azért amire te gondolsz..

2012. márc. 25. 16:03
 32/40 Tyler913 ***** válasza:

Ugye-ugye.Még a végén elkérem a számod;)

Én nem tudom,mit csinált pontosan a kérdező,de nem hiszem,hogy önmagában az ajándék lett volna a baj.Ahogy írtam korábban,valószínűleg nem volt elég határozott,és nem viselkedett férfiasan.Példának okáért a hatodik randin sem történt semmi kettejük között.

Hú,tényleg,kérdés a másik oldalhoz: Te mint nő,mit gondolsz egy olyan srácról,aki a sokadik randin sem próbál legalább megcsókolni? Volt már ilyen?Mit éreznél ilyen helyzetben?

2012. márc. 25. 16:08
 33/40 anonim ***** válasza:

:D az érdekes lenne

Volt nem is olyan rég. Volt egy fiú,akivel találkozgattam,bár régebbről is ismertem,és tudtam róla hogy nagyon zárkózott. De minden randink végén szó nélkül lépett le! Szó szerint:D Se szia,se puszi semmi...

Nem igazán értettem,mert úgy vettem rajta észre hogy tetszem neki( ugye,azért ezt az ember érzi) és még se kaptam semmi visszajelzést. Borzasztó volt!

Főleg,mert én sem vagyok annyira nyílt.. Végül nem lett az egészből semmi,mert egy kis érzelmet se tudtam belőle kihozni és ez zavart.

Egyszer azt mondtam a kishugomnak hogy a férfinak mindig tepernie kell,"nyomni a gázt":D a nő feladata hogy fékezze!

2012. márc. 25. 16:21
 34/40 A kérdező kommentje:
Jól van elfogadom a jótanácsaitokat, a konklúziót levontam. Gondolom abban megegyezik a véleményetek, hogy a legnagyobb probléma az volt hogy nem voltam rámenős és nem voltam férfias. És így ezek a legjobb tanácsaitok, hogy legyek férfias és legyek rámenős. Oké, egyet pittyantok és kész rámenős, férfias ember lettem. Hú ez hamar ment. Ugyan már ne vicceljetek, hogy lehetnék én rámenős, aki 6 évesen amikor a tesóm barátja elhozta hozzánk a lánytestvérét hogy játszodjunk, elbújtam és egész nap nem jöttem elő amig el nem ment. És az óvodától kezdve, a sulin át mindig az volt a véleményük rólam óvonéniknek, tanítóbácsiknak, tanároknak hogy zárkózótt, hallgatag, magányos gyerek vagyok. Tehát 100 % os született félénk, zárkózott. Mert egész kicsi korom óta ilyen vagyok, gondolom genetikai hiba vagy mittom. Hogy lehetnék rámenős igy? Olyan lányt keresek akinek nem fontos hogy alfahím, nagypofájú, sikerre éhes palija legyen, hanem megelégszik azzal ha édes kettesben végignevetgéljük az időt és babusgatjuk egymást. Minek a nagy fényűzés? Igen, mondta már rám lány hogy egyszerű vagyok. Szerintem meg ő csinált nagy dolgot mindenből. De remélem még találok hozzám hasonló gondolkodású lányt, annak ellenére hogy már rájöttem, nagyon kevés van belőlük. A másik dolog meg az hogy innen már egyre nehezebb lesz, a sok kudarc még jobban bezárja az embert, és méginkább frusztráltta teszi. Komolyan mondva nem tudom mi lesz velem. Lehet prostikhoz kéne járjak havi egyszer bár, hátha javulna a közérzetem és az önbizalmam nők terén. De kitudja.
2012. márc. 25. 23:47
 35/40 Tyler913 ***** válasza:

Először is: ne sajnáltasd magad! Rengeteg normális lány van odakint,a legnagyobb hiba,amit elkövethetsz,ha a világot meg a női nemet hibáztatod,pedig kis változtatásokkal megtalálhatnád azt,akire szükséged van.

Kettő: nincs olyan,hogy valaki genetikailag kódoltan nem tud mit kezdeni a nőkkel.A genetika felelős a magassádodért,az arcvonásaidért,a tehetségedért pl. matematika,rajz,költészet területén,de az,ahogy az emberekhez viszonyulsz,szocializáció kérdése.

Ezt azért mondom,mert én is félénk voltam,és sokszor ma is az vagyok bizonyos helyzetekben.Csak erre nem ez a megoldás,hogy a genetikára vagy a csillagjegyemre kenem,hanem hogy változtatok.

Itt nem arról van szó,hogy menj el stand-up komikusnak,amikor Te mittomén csendes mérnök-típus vagy.

Itt azt a kérdést kell feltenned,mi az amit akarsz? Mert ha egyáltalán nem is akarsz kinyílni,lazább és ismerkedősebb lenni,nem hiányzik mindez az életedből,akkor nincs gond.De ha vágysz arra,hogy megváltozz,határozottabb és férfiasabb legyél,akkor el kell kezdeni dolgozni a témán.Ha gondolod,szívesen segítek,mert én is keresztülmentem ugyanezen.2 éve még fogalmam sem volt róla,hogyan viselkedjem férfiasan-nem volt kitől megtanuljam.Ez nem szégyen.Azért van ez az oldal is,hogy segíthessünk egymásnak.

2012. márc. 26. 13:35
 36/40 anonim ***** válasza:

"Kettő: nincs olyan,hogy valaki genetikailag kódoltan nem tud mit kezdeni a nőkkel.A genetika felelős a magassádodért,az arcvonásaidért..."

Ez ellentmondás, mert pont a magasság és az arcvonások számítanak leginkább a nőknek.

2012. márc. 26. 15:17
 37/40 Tyler913 ***** válasza:
Ne haragudj,de ez butaság.Sajnos ezt lehetetlen e fórum keretei között bebizonyítani,de az előnyös külső önmagában még nem garancia a sikerre a nőknél.Ők máshogy működnek,mint mi,férfiak.A külsőnél sokkal fontosabb számukra az összkép,amelyben a férfi viselkedése a leginkább meghatározó tényező.
2012. márc. 26. 15:20
 38/40 A kérdező kommentje:
13:35 Én meg azt olvastam hogy az emberek fele valamilyen szinten félénk, ezek 20%-a születésétől fogva félénk, a többi nyolcvan meg tanulta, amely esetben a legmeghatározóbb a szülőkhöz fűzödő viszony kisgyerek korodban. Na persze meg a környezeted ahogy viszonyul hozzád, amilyen visszajelzéseket kapsz mittom barátoktól, osztálytársaktól stb. Anyukám pont olyan félénk és bizonytalan mint én és kommunikáció terén pont ugyanilyen problémái vannak mint nekem, ezért arra gondoltam hogy tutira tőle örököltem, mert fizikailag is nagyon hasonlítok hozzá, gondolom az agy és idegrendszer felépítése is rá ütött. Azonkívül a környezetemtől kapott visszajelzések sem voltak bátorítóak egész kiskoromtól kezdve egész felnőtt koromig. Mondhatnám a biztatások helyett inkább az elnyomás, kiközösítés, lenézés jutott nekem osztályrészül. Ezeket nem önsajnáltatásként mondom (habár a hozzám hasonlókat én sajnálom tiszta szívemből), hanem felsorolom őket mint tényeket, amelyek hozzájárulhattak ahhoz hogy ilyenné váljak amilyen vagyok. A másik felét az egésznek, hogy ezeken lehet változtani (a mértékét nem tudom) teljes mértékben elsimerem, sőt vallom is. Egy teljes éve próbálkozom ezzel, kisebb nagyobb sikerrel. Könyveket olvastam, próbáltam beültetni a világszemléletembe az új elveket, próbáltam őket alkalmazni, azok szerint élni. Amint látod, ezidáig csupán a próbálom szót használhatom, sajnos. Örülök hogy neked sikerült megváltoztatnod az alap viselkedésedet és más emberré váltál. Valószínű nem voltak olyan mélyen belédégve a régi szemléletmódok. A szándék megvan bennem, próbálkozni is fogok még, más választásom nem hiszem hogy van. Ha segíteni tudsz nekem, annak nagyon örülnék.
2012. márc. 26. 18:07
 39/40 A kérdező kommentje:
15:17 Szerintem az nem kérdés hogy a női agynak más a felépítése, mások az idepályái és egyszerűen másképp működik. Erről olvastam egy könyvet egy pár éve, Louanne Brizendine: A női agy. Szépen le van írva, sokat lehet tanulni belőle, ha meg akarod érteni a nőket (valamennyire, mert teljsene sztem sosem fogod). Azzal tisztában vagyok hogy a nők hozzám való viszonyulása csakis tőlem függ, azt nem tudom, hogy a viselkedésemet, a kisugárzásomat hogy tudnám megváltoztatni a jelenlegi érzelmi világom mellett.
2012. márc. 26. 18:19
 40/40 anonim ***** válasza:
15:20 Sztem meg pont fordítva van, a nőknek fontosabb a külső, a férfiaknak meg a viselkedés, ill. az összkép. Nem véletlen, h sok csúnya lánynak van jóképű pasija, csúnya fiút szép csajjal (v egyáltalán csajjal) viszont nem igazán látni.
2012. márc. 26. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!