Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális dolog hogy 6 randi után a lány megmondja hogy legyünk barátok?
NA, van amiben egyetértünk!:) A spontán ajándékok tényleg a legjobbak!
Egyébként sincs erre tuti recept; hiszen a kérdező vett ajándékot és nem tudta az érdeklődést fent tartani,bár szerintem nem azért amire te gondolsz..
Ugye-ugye.Még a végén elkérem a számod;)
Én nem tudom,mit csinált pontosan a kérdező,de nem hiszem,hogy önmagában az ajándék lett volna a baj.Ahogy írtam korábban,valószínűleg nem volt elég határozott,és nem viselkedett férfiasan.Példának okáért a hatodik randin sem történt semmi kettejük között.
Hú,tényleg,kérdés a másik oldalhoz: Te mint nő,mit gondolsz egy olyan srácról,aki a sokadik randin sem próbál legalább megcsókolni? Volt már ilyen?Mit éreznél ilyen helyzetben?
:D az érdekes lenne
Volt nem is olyan rég. Volt egy fiú,akivel találkozgattam,bár régebbről is ismertem,és tudtam róla hogy nagyon zárkózott. De minden randink végén szó nélkül lépett le! Szó szerint:D Se szia,se puszi semmi...
Nem igazán értettem,mert úgy vettem rajta észre hogy tetszem neki( ugye,azért ezt az ember érzi) és még se kaptam semmi visszajelzést. Borzasztó volt!
Főleg,mert én sem vagyok annyira nyílt.. Végül nem lett az egészből semmi,mert egy kis érzelmet se tudtam belőle kihozni és ez zavart.
Egyszer azt mondtam a kishugomnak hogy a férfinak mindig tepernie kell,"nyomni a gázt":D a nő feladata hogy fékezze!
Először is: ne sajnáltasd magad! Rengeteg normális lány van odakint,a legnagyobb hiba,amit elkövethetsz,ha a világot meg a női nemet hibáztatod,pedig kis változtatásokkal megtalálhatnád azt,akire szükséged van.
Kettő: nincs olyan,hogy valaki genetikailag kódoltan nem tud mit kezdeni a nőkkel.A genetika felelős a magassádodért,az arcvonásaidért,a tehetségedért pl. matematika,rajz,költészet területén,de az,ahogy az emberekhez viszonyulsz,szocializáció kérdése.
Ezt azért mondom,mert én is félénk voltam,és sokszor ma is az vagyok bizonyos helyzetekben.Csak erre nem ez a megoldás,hogy a genetikára vagy a csillagjegyemre kenem,hanem hogy változtatok.
Itt nem arról van szó,hogy menj el stand-up komikusnak,amikor Te mittomén csendes mérnök-típus vagy.
Itt azt a kérdést kell feltenned,mi az amit akarsz? Mert ha egyáltalán nem is akarsz kinyílni,lazább és ismerkedősebb lenni,nem hiányzik mindez az életedből,akkor nincs gond.De ha vágysz arra,hogy megváltozz,határozottabb és férfiasabb legyél,akkor el kell kezdeni dolgozni a témán.Ha gondolod,szívesen segítek,mert én is keresztülmentem ugyanezen.2 éve még fogalmam sem volt róla,hogyan viselkedjem férfiasan-nem volt kitől megtanuljam.Ez nem szégyen.Azért van ez az oldal is,hogy segíthessünk egymásnak.
"Kettő: nincs olyan,hogy valaki genetikailag kódoltan nem tud mit kezdeni a nőkkel.A genetika felelős a magassádodért,az arcvonásaidért..."
Ez ellentmondás, mert pont a magasság és az arcvonások számítanak leginkább a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!