Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális dolog hogy 6 randi után a lány megmondja hogy legyünk barátok?

Figyelt kérdés
Most épp ezt kaptam. De muszáj neki 6 szor eljönni randira ahhoz hogy erre rájöjjön? Egy kicsit szarul esett meg kell vallanom. Elvégre ha nem jövök be neki akkor eleve nem jön el randira nem? Hogy szopná be a ... a kis ribanc mennyi pénzt elköltöttem rá. Pedig az a jótanuló fajta lányról van szó nem az ilyen kis diszkó ribancokról. Jól átvert, úgy érzem igazságtalanul járt el velem.
2012. márc. 25. 14:02
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha te elvárod egy pasitól, h mindent fizessen neked, akkor igenis pénzéhes vagy. A fiúnak illik felajánlani, a lánynak viszont nem illik elvárni.
2012. márc. 25. 15:22
 22/40 Tyler913 ***** válasza:

Hát kincsem,akkor nem tartana sokáig a randi.Itt nem arról van szó,hogy zsugori vagyok,de szerintem gáz,ha egy lány elvárja,hogy mindent a férfi fizessen.Mégis mire föl?

A kaja+taxi felállás egy példa volt,csak annyit akart jelenteni,hogy mindkét fél száljon be az este költségeibe.Én szoktam úgy is,hogy állom a kaját,de utána meghívatom magam egy fagyira.Hülyeségnek tűnhet,de az egésznek nem az a célja,hogy azt a nyomorult párszáz forintot megspóroljam,hanem hogy ne úgy nézzen ki,hogy a férfi fizet a nő figyelméért,társaságáért.Ugyanezen okból nem viszek soha ajándékot sem randira.

2012. márc. 25. 15:23
 23/40 anonim ***** válasza:

Pénzéhesség: ha valakivel csak azért vagy együtt,mert sok a pénze-> sok,drága ajándékkal halmoz el.Engem ez nem érdekel,és nem is várom el!

Ha valaki elhív egy kávéra,és azt ki is fizeti,amit én természetesnek veszek, azt nem nevezném pénzéhesnek:)

2012. márc. 25. 15:27
 24/40 anonim ***** válasza:

:D Volt már nem egy hosszabb kapcsolatom is! És attól hogy rózsával vártak,még nem bíztam el magam hogy huuu ő elhalmoz minden jóval. Nagyon örültem a kis figyelmességnek

Ti nagy általánosságokban beszéltek..viszont ilyet sosem szabad tenni

2012. márc. 25. 15:29
 25/40 anonim ***** válasza:
Igen, mért mit gondoltál, hatszor találkozik veled és má szerelmet vall? A randik nem tiszteletkörök, hanem arra vannak, hogy jobban megismerjétek egymást. Ha meg azért fizetsz neki valamit, mert dugni akarsz, akkor menj inkább prostihoz. Amikor én meghívok egy csajt valamire az még nem jelent semmit, de ha meghívtam, akkor fizetem, nem várok ellenszolgáltatást. Nem csodálom, hogy nem nagyon jött még össze semmi, itt fröcsögsz meg ribancozol. Volt már olyan hogy én sem tetszettem a laánynak, de ezért nem kezdtem el szapulni. Sok csaj meg nekem nem jön be.
2012. márc. 25. 15:30
 26/40 anonim ***** válasza:
Végre!! AZ utolsó hozzászólónak maximálisan igazat adok:)
2012. márc. 25. 15:31
 27/40 Tyler913 ***** válasza:

":D Volt már nem egy hosszabb kapcsolatom is! És attól hogy rózsával vártak,még nem bíztam el magam hogy huuu ő elhalmoz minden jóval. Nagyon örültem a kis figyelmességnek

Ti nagy általánosságokban beszéltek..viszont ilyet sosem szabad tenni"

Amikről én beszélek,azok olyan alapelvek,amikre az élet tanított meg.Én nem nevezlek Téged pénzéhesnek,azt írom,amit tapasztaltam.És itt nem csak a pénzről van szó.Ha egy fiú túl készséges,túl odaadó,egyetértő,stb. az mind ellene dolgozik,mert úgy tűnik,nagyon kepeszt a csaj figyelméért.Ugyanez vonatkozik a pénzre,ajándékokra is.Ez nem jelenti azt,hogy még soha nem vettem senkinek ajándékot.Dehogynem.De már akkor,amikor egyértelmű volt,hogy ő nem az ajándékért van velem,én meg nem azért adom,hogy megnyerjem ezzel.Egyszerűen csak adom és kész.

2012. márc. 25. 15:39
 28/40 anonim ***** válasza:
Szerintem te ronthattál el valamit.Valaki írta,hogy pl már a 2. randin történnie kellett volna valaminek.Egyetértek.
2012. márc. 25. 15:40
 29/40 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem,miért baj ha azt hiszi megnyer ezzel?

Annál jobban esik! Milyen figyelmes hogy erre is gondol..

Hiába,én meg azt mondom amit én tanultam az élettől: ha a fiú már az elején se mutat kellő lelkesedés,az csak romlani fog,és akkor az elején ott hagyom.

2012. márc. 25. 15:44
 30/40 Tyler913 ***** válasza:

Szerintem fölösleges kettőnknek erről vitatkozni,mert le lány vagy én meg fiú- nem fogunk egyetérteni,mert két különböző nézőpontból látjuk a problémát.

Csak annyi,hogy nem a megnyeréssel van baj,az cél persze.Csak nem mindegy,hogyan.Az ajándék,a túlzott pénzköltés azt üzeni: "önmagamban nem vagyok elég jó,ezért ajándékot hoztam,hogy ideig-óráig rám figyelj".És ez az,amit nem akarunk.Ugyanezért nem hívok meg soha lányt italra pl. szórakozóhelyen,hiszen azt üzenem,hogy egyből adnom kell valamit ahhoz,hogy rám figyeljen.Érted már?

Ha a randira ajándékot viszek,és szórom a pénzt,az csak bezavar.Ráadásul hová teszed mondjuk a virágot? Tiszta ciki,kényelmetlen szituáció.

Én tudod,mikor leplek meg virággal? Amikor nem számítasz rá.Mondjuk amikor egyik reggel felébredsz,és ott lesz a párnádon.És az sokkal nagyobbat üt,mint a görcsös kaparás egy randin.

2012. márc. 25. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!