Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális dolog hogy 6 randi után a lány megmondja hogy legyünk barátok?
Hát kincsem,akkor nem tartana sokáig a randi.Itt nem arról van szó,hogy zsugori vagyok,de szerintem gáz,ha egy lány elvárja,hogy mindent a férfi fizessen.Mégis mire föl?
A kaja+taxi felállás egy példa volt,csak annyit akart jelenteni,hogy mindkét fél száljon be az este költségeibe.Én szoktam úgy is,hogy állom a kaját,de utána meghívatom magam egy fagyira.Hülyeségnek tűnhet,de az egésznek nem az a célja,hogy azt a nyomorult párszáz forintot megspóroljam,hanem hogy ne úgy nézzen ki,hogy a férfi fizet a nő figyelméért,társaságáért.Ugyanezen okból nem viszek soha ajándékot sem randira.
Pénzéhesség: ha valakivel csak azért vagy együtt,mert sok a pénze-> sok,drága ajándékkal halmoz el.Engem ez nem érdekel,és nem is várom el!
Ha valaki elhív egy kávéra,és azt ki is fizeti,amit én természetesnek veszek, azt nem nevezném pénzéhesnek:)
:D Volt már nem egy hosszabb kapcsolatom is! És attól hogy rózsával vártak,még nem bíztam el magam hogy huuu ő elhalmoz minden jóval. Nagyon örültem a kis figyelmességnek
Ti nagy általánosságokban beszéltek..viszont ilyet sosem szabad tenni
":D Volt már nem egy hosszabb kapcsolatom is! És attól hogy rózsával vártak,még nem bíztam el magam hogy huuu ő elhalmoz minden jóval. Nagyon örültem a kis figyelmességnek
Ti nagy általánosságokban beszéltek..viszont ilyet sosem szabad tenni"
Amikről én beszélek,azok olyan alapelvek,amikre az élet tanított meg.Én nem nevezlek Téged pénzéhesnek,azt írom,amit tapasztaltam.És itt nem csak a pénzről van szó.Ha egy fiú túl készséges,túl odaadó,egyetértő,stb. az mind ellene dolgozik,mert úgy tűnik,nagyon kepeszt a csaj figyelméért.Ugyanez vonatkozik a pénzre,ajándékokra is.Ez nem jelenti azt,hogy még soha nem vettem senkinek ajándékot.Dehogynem.De már akkor,amikor egyértelmű volt,hogy ő nem az ajándékért van velem,én meg nem azért adom,hogy megnyerjem ezzel.Egyszerűen csak adom és kész.
Csak azt nem értem,miért baj ha azt hiszi megnyer ezzel?
Annál jobban esik! Milyen figyelmes hogy erre is gondol..
Hiába,én meg azt mondom amit én tanultam az élettől: ha a fiú már az elején se mutat kellő lelkesedés,az csak romlani fog,és akkor az elején ott hagyom.
Szerintem fölösleges kettőnknek erről vitatkozni,mert le lány vagy én meg fiú- nem fogunk egyetérteni,mert két különböző nézőpontból látjuk a problémát.
Csak annyi,hogy nem a megnyeréssel van baj,az cél persze.Csak nem mindegy,hogyan.Az ajándék,a túlzott pénzköltés azt üzeni: "önmagamban nem vagyok elég jó,ezért ajándékot hoztam,hogy ideig-óráig rám figyelj".És ez az,amit nem akarunk.Ugyanezért nem hívok meg soha lányt italra pl. szórakozóhelyen,hiszen azt üzenem,hogy egyből adnom kell valamit ahhoz,hogy rám figyeljen.Érted már?
Ha a randira ajándékot viszek,és szórom a pénzt,az csak bezavar.Ráadásul hová teszed mondjuk a virágot? Tiszta ciki,kényelmetlen szituáció.
Én tudod,mikor leplek meg virággal? Amikor nem számítasz rá.Mondjuk amikor egyik reggel felébredsz,és ott lesz a párnádon.És az sokkal nagyobbat üt,mint a görcsös kaparás egy randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!