Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális dolog hogy 6 randi után a lány megmondja hogy legyünk barátok?
Balek vagy. Amúgy ha a pénzért automatikusan szexre vágysz, akkor javaslom a Nyugati aluljárót. A lóvédért garantáltan szexet kapsz már az első randin.
Ki mondta, hogy költsd a csajra az Aladdin kincsét? Udvarolgatásnál szerintem a kaja-pia-virág kategóriánál meg lehet állni pénzköltés ügyben. Ha viszont lóvéval óhajtod elbűvölni, akkor hajrá! Aztán vagy összejön, vagy nem. Neked most épp nem. Így jártál.
Figyu öreg,én nem jövök Neked ezzel a "minden csak r.banc" szöveggel,mert nem igaz.Ha kihasználható vagy,ki is használnak,és ez nem az ő hibájuk.Azon nem gondolkodtál még el,hogy Te csinálsz valamit rosszul,ha mindig ugyanaz az eredmény?
Alapszabály: nőnek randin nem fizetünk,vagy maximum megegyezés szerint (pl. kaja Te,taxi ő).De soha,soha ne állj mindent!
A másik dolog: a nők nem úgy működnek,hogy rád néz és tudja,Te kellessz,a randi meg már csak tiszteletkör.A viselkedésed dönt arról,mi lesz.Hiába tetszel neki első blikkre,ha utána mindent elcseszel,akkor elveszti az érdeklődését.Ez független csajstílustól,ez általános alapelv.Ha a 3. randi végéig nem jutsz el legalább az intimitás legalsó fokára (ölelés+csók),akkor a csajnak az jön le,hogy egy határozatlan lúzer vagy,és nem férfi.
Az LCSB ("legyünk csak barátok") tipikusan akkor következik be,mikor nem viselkedsz férfiasan,és a csaj annak ellenére,hogy szimpatikusnak talál,már nem tekint rád potenciális pasiként.
Szóval bocsesz,de nem ő a ribi,Te rontottad el.Legközelebb legyél rámenősebb,és vidd döntésre a dolgot legkésőbb a harmadik találkozásig.Ha addig nem történik semmi,utána sem fog.És ne feledd: ez csak rajtad múlik.Ha egy csaj eljön randira,az azt jelenti,megvan az esélyed,amivel élhetsz,de el is játszhatod.
"Figyu,tapasztalatból mondom:ha egy csaj eljön Veled randizni,akkor tuti átfut az agyán,hogy lesz valami."
Neked lehet ez a tapasztalatod, nekem nem, rengeteg csaj van, aki csak azért találkozgat veled, hogy kihasználjon (ezt nem anyagilag értem, hanem érzelmileg) és ezt kifejezetten a nem túl jól kinéző fiúkkal teszik meg. Az "alfa hím" viselkedést és a kezdeményezést, azoktól a fiúktól, akik jól néznek ki, kigyúrtak elvárják, másoktól azonban a határozottságot semmiképp sem veszik jó néven. Te csak örüljél, hogy nem volt olyanban részed, mint a kérdezőnek és, hogy jóképű vagy, de azért ne képzeld azt, hogy általánosan igaz, amit leírtál.
Ok,tény hogy a jó külső előnyt jelent,és nem okoz most már gondot a csajozás.De akár hiszed,akár nem,ez nem volt mindig így.Én is voltam a bré rossz oldalán,pár éve még óriási lúzer voltam,és kihasználtak a lányok.Függetlenül attól,hogy jól néztem ki,gőzöm sem volt,hogy kell bánni velük,és jópárszor beszívtam.Én is megkaptam már olyan lánytól,akiről azt hittem,életem szerelme,hogy "legyünk csak barátok" meg "olyan vagy nekem,mintha a bátyám lennél",és ott,akkor mintha megnyílt volna alattam a föld.
Szóval tudom,miről beszélek,hidd el.
A nőknek sokkal többet számít a férfi viselkedése,mint a külső önmagában.Alfa hímnek lenni nem azt jelenti,hogy feszegeted az izmaidat,meg hogy bunkón viselkedsz,hanem hogy határozott vagy,és tudod,mit akarsz.Ha ezt nem teszed meg,függetlenül attól,hogy kötöttpulcsis infoszakos vagy vagy egy fitneszmodell,a csajnak nem fogsz bejönni.Hidd el,komolyan.A nőknél az elsődleges vonzalmi kapcsoló nem a kockahas,nem a pénztárca,hanem hogy fel tudjon Rád nézni,hogy tudjon tisztelni.Ehhez pedig az kell,hogy Te légy a főnök.
Szerintem meg nagy baromságokról beszéltek!
Az,ha a fiú fizeti mondjuk a mozi jegyet+ a kaját,vagy egyáltalán a randikon ő fizet még nem anyagi kihasználás!
Ez egy "ösztönös"viselkedés! Biztos nem mennék el olyannal randizni,aki azt mondja oké én fizettem a kaját te fizesd a taxit! És nem azért mert pénzéhes vagyok,hanem ez olyan alap,mint hogy egy lány sosem hív randira egy pasit.
Pont szerintem egy fiúnál nem érdekes a külső! Legyen igényes,de ami sokkal fontosabb az az hogyan adja elő magát
Ott van pl : Vincent Cassel szinész aki a legjobb indulattal sem nevezhető jóképűnek,mégis sokan odáig vannak érte,mert rendkívül férfias!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!