Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csókolózáskor mi tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózáskor mi tetszene nektek, fiúk?

Figyelt kérdés
Barátommal csókolóztam múltnap, még csak kb. 2 hete vagyunk együtt. Simogatott ruhán keresztül, és közben picit megálltunk a csókolózásban. (akkor már elég hosszú ideje csókolóztunk) És kicsit olyan volt, mint ha azt szerette volna, h. akkor most én kezdeményezzek, mert ő simogatott közben, aztán megcsókoltam, meg az ajkait puszilgattam. Eléggé tapasztalatlan vagyok még, nem tudom, h. mi az, ami tetszene neki ilyenkor. Pusziljam meg a nyakát, v. (persze csak óvatosan) harapdáljam az ajkait?
2012. márc. 23. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell a fenekét markolni nekem nem jönne be

csak simán karold át :D

(első kommentelő)

2012. márc. 23. 19:13
 12/15 anonim válasza:
Nekem a csajom sámrolás közben a polom alá szokta a hasam simagatja de érziken nem hirtelen kell letámadni:D
2012. márc. 24. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem mikor főleg csak nyelvvel csináljuk, de az ajakharapdálást is szeretem, meg ha összefogja az ajkaival pl. az alsoajkam és nem engedi el rögtön :D

Amiket elözöleg és a kérdésbe leírtál szerintem teljesen jók, de csak ha épp lassan elvagytok meg minden, mert ha épp teljesen felizgultok, ilyenkor előtud jönni az állat, és nem figyelsz oda annyira, nekem így van a vállamon azóta is egy harapásnyom :D

2012. márc. 26. 08:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Elözö vagyok

Probáld azt hogy átkarolod egyik karoddal, teljesen hozzásimulsz, másik kezeddel beletúrsz a hajába, nyakát simogatod, lágyan karmolgatod meg ahogy a helyzet hozza, kicsit találj ki valami újat, hiszen nem minekünk kell eldöntenünk, hogy a barátodnak és neked mi esik jol :D

2012. márc. 26. 09:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha finoman harapdálja az ajkaim, ha megmarkolja a seggem. Szeretek közben beletúrni a hajába, cirógatni az arcát, fogdosni a popsiját. :)

29/F

2012. márc. 26. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!