Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózáskor mi tetszene nektek, fiúk?
szerintem nem kell a fenekét markolni nekem nem jönne be
csak simán karold át :D
(első kommentelő)
Én azt szeretem mikor főleg csak nyelvvel csináljuk, de az ajakharapdálást is szeretem, meg ha összefogja az ajkaival pl. az alsoajkam és nem engedi el rögtön :D
Amiket elözöleg és a kérdésbe leírtál szerintem teljesen jók, de csak ha épp lassan elvagytok meg minden, mert ha épp teljesen felizgultok, ilyenkor előtud jönni az állat, és nem figyelsz oda annyira, nekem így van a vállamon azóta is egy harapásnyom :D
Elözö vagyok
Probáld azt hogy átkarolod egyik karoddal, teljesen hozzásimulsz, másik kezeddel beletúrsz a hajába, nyakát simogatod, lágyan karmolgatod meg ahogy a helyzet hozza, kicsit találj ki valami újat, hiszen nem minekünk kell eldöntenünk, hogy a barátodnak és neked mi esik jol :D
Ha finoman harapdálja az ajkaim, ha megmarkolja a seggem. Szeretek közben beletúrni a hajába, cirógatni az arcát, fogdosni a popsiját. :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!