Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a jó nyelvtechnika csókolózáskor?
Fel fel, le, le, jobbra jobbra
Ha már most azon parázol milyen lesz akkor elárulom hogy nem jó. figyeld a lányt hogy csókolt és cselekedj spontán és ösztönösen, Ennél jobb technika nincs
ma 15:08 vagyok
félreértettél. A csókolózás jó dolog, ha nem görcsösen készül és feszül rá az ember hanem spontán és ösztönösen csinálja. Mondjuk úgy élvezetből, meg szeretetből. Általában az első csóknál van ez a "hű milyen lesz" érzés, meg "nem a vagyok béna" stb..
Értelemszerűen ha lány vagy akkor a fiút kell figyelned és nem magadat. Én legalábbis midig is így csókoltam, a páromat figyelve és hozzá alkalmazkodva.
Hihetetlen de tényleg jön ösztönösen magától minden...
ma 19:36
+ ehhez még hozzájön az hogy az ember kicsit ideges is, legalábbis a pulzusszáma jóval magasabb a nyugalmi állapotnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!