Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókolózáskor nincs útban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózáskor nincs útban a szemüveg?

Figyelt kérdés
mármint "nem akadál"? normális válaszokat légyszi.

2011. dec. 27. 10:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Van hogy összekenjük, de azt már csak akkor, ha kicsit hevesebbek vagyunk.

ha csak óvatosan, egy kis csókról van szó, akkor egyáltalán nincs, mg minket egyébként se zavar. ha igen, akkor leveszem.

2011. dec. 27. 10:37
 2/11 anonim ***** válasza:
leveszed és kész :)
2011. dec. 27. 10:46
 3/11 A kérdező kommentje:
valószínűleg azért írtam ki a kérdést, mert szemüveget hordok, és nem levenni akarom...-___-
2011. dec. 27. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha a párodnak nincs, akkor semmi gond nem lesz, nem akadályoz. Ha ő is szemüveges akkor azért már vigyázni kell.

Egy szemüveges válasza

2011. dec. 27. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:
A barátnom csak olvasásra, filmezésre hordja. Enyhébb csóknál nem zavar. De ha hevesebbre vesszuk, akkor leveti. UI nekem nincs. (kontaktlencsém van :D)
2011. dec. 27. 13:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha csak neked van és neki nincs, akkor nem zavar, de ha mindkettőtöknek, akkor igen, akadályoz...
2011. dec. 29. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:

minket nem gátol semmiben

egy szemüveges lány

2011. dec. 29. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:
de, akadály, szakíts vele
2011. dec. 29. 15:12
 9/11 anonim válasza:
Rgyáltalán nem zavaró ..nekem 1. csóknál is az volt, és én is elgondolkodtam ezen, de semmi probléma nem volt ;)
2011. dec. 29. 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:
kontaktlencse :P Az önbizalmam is megnőtt, superman-nek érzed magad hirtelen az új látásoddal, és még ilyen gondjaid sincsenek. Kicsit drágább, meg némi macera. De megéri, ha teheted próbáld ki.
2011. dec. 29. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!