Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik cigarettáznak nők, azok impulzívabbak, jobban kivánják a szexet?
Nem, azok csak büdösebbek.
Üdv, egy dohányos férfi.
Büdös vagy aranyom, én is büdös vagyok. Csak mi már nem érezzük magunkon, mert minden sejtünket átjárta az a finom hamutál illat. :D Igazából mások sem érzik rajtam, de én tudom hogy milyen... Mert még nem dohányoztam, addig nagyon irritált.
Nem szeretnéd, ha jól összekevernénk a szagunkat?
Amúgy miért kérdezted...? Írj privit.
Üdv az első
Bla bla bla. Ha igazat akarod hallani, akkor ne a barátaidat kérdezd. Egyébként nem kizárt hogy igazat mondtak, de eléggé hiteltelen. A cigifüst a hajunkba is bemegy, kezünk is büdös lesz. Még fogmosás után is érezhető, akár mit is csinálsz.
ÁM egy kérdésem még nyitva maradt.... :D
akkor mondhattak igazat, ha ők is dohányosok, akkor hihető hogy nem érezték rajtad.
de a kérdésed fogalmam sincs honnan jöhetett, mégis miért kívánnák jobban azok akik cigiznek?! erre kíváncsi lennék..
én pont hogy mióta leraktam, jobban bírom az ágyban
Baromira függ a mennyiségtől. Én napi 5 szálat szívok el kb, max 20 percig érezhető rajtam...
Ha nem füstölsz mint egy gyárkémény, a szagod sem lesz olyan mint a gyárkéményé. Ennyi a titok :)
Én is azt akartam írni, hogy csak büdösebbek.
Füstölő nővel még nem volt dolgom, de ha igaz lenne a feltételezésed, akkor az aktuális párom titokban láncdohányos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!