Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexre és szerelemre, barátnőre egyaránt nagyon vágyom, de valamiért nem kapom meg. Hogyan lehet kibírni a szeretethiányt és a szexhiányt?
ma 00:26
nem telik rá, még diák vagyok
utálok masztizni, én igazi élő lányokat szeretek kényeztetni! annál jobb nincs, mikor egy lány kielégül általam! :)
kezdeményezni most kezdtem élőben is, egyelőre foglalt lányokat fogtam ki pechemre vagy elég modortalanokat
én egy szóval sem mondtam, hogy még nem szexeltem
ne forgasd ki a szavaim!
Úgy tűnik, ma mindenki félreért engem. -.-
Nem, itt úgysem találnék szexpartnert, nem hiszek az ilyen csodákban, csak őszintén kifejtettem mi bajom van.
Amúgy nem értem mi ebben a hihetetlen, én imádom, ha egy lánynak örömet szerezhetek, akkor nekem is jó a szex, egyébknt meg minek is szexelni, ha csak én élvezem?!
De jobban szeretnék olyannal szexelni, akivel lelkileg is összeolvadunk.
Hidd el hogy megérdemled. Hidd el hogy elég vagy hozzá. Hidd el hogy megtörténik veled!!!!
Menni fog...türelem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!