Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen nők?
...akiknek bejönnek a Rák jegyű srácok.
21/F
ilyenekkel foglalkozol tesó?SZÉTMEGYEK!!
elárulom neked ,hogy a saját névnapomat nem tudom ,nem hogy ilyenekkel foglalkozzak :)
amúgy mérleg vagyok ezt tudom:D:D
"és még azt is hozzátenném, hogy szerintem a pasik azért mondják azt a nőkre, hogy nekik a bunkó, öntelt pasik jönnek, nem az udvarias, jómodorú férfiak, hogy ezzel más hibáikat kompenzálják.."
Jól írtad, hogy szerinted, mert szerintem meg nem. Én nem állítom, hogy a nőknek a bunkó pasi kell, de nem értek egyet a kijelentéssel.
abban egyetértek veled, hogy általában butaságból mondják. viszont tegyük fel, hogy van egy figyelmes, kedves férfi, akit a pozitív tulajdonságai ellenére elkerülnek a nők. mert lehet, hogy figyelmes és kedves de túl sokat féltékenykedik, és nem hagy elég teret egy nőnek. az az általános tapasztalat, hogy az emberek előbb kenik másra a dolgot, minthogy a saját hibáikat beismerjék. így értettem azt a mondatot, amin fennakadtál.
de ahogy te is mondtad, ez általánosítás, nyilván vannak kivételek.
Te hülye vagy, kedves kérdező...
Nem nagyon érdekel a másik csillagjegye.
Én szagra megyek.
Az az igazság,hogy amikor ránézek egy srácra,sehol se látom ráírva a csillagjegyét.
Ha látnám,a skorpiókra mennék:))))
Majd egyszer hosszabban kifejtem... Hagyjuk inkább az egészet.
OFF
Egyébként saját tapasztalat. Állítólag túl rendes voltam a nővel, és "a bunkóság az vonzóbb". Ezt így nekem vágták.
Ja és olvassátok el a Rák jegy jellemét. Pont azért írtam így, hogy ne kelljen magamról jellemzést írni stb stb. Tipikus Rák vagyok szóval a csendesebb fajta férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!