Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek még ilyen nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen nők?

Figyelt kérdés

...akiknek bejönnek a Rák jegyű srácok.

21/F

2012. márc. 20. 18:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ilyenekkel foglalkozol tesó?SZÉTMEGYEK!!

elárulom neked ,hogy a saját névnapomat nem tudom ,nem hogy ilyenekkel foglalkozzak :)

amúgy mérleg vagyok ezt tudom:D:D

2012. márc. 20. 19:41
 12/21 anonim ***** válasza:

"és még azt is hozzátenném, hogy szerintem a pasik azért mondják azt a nőkre, hogy nekik a bunkó, öntelt pasik jönnek, nem az udvarias, jómodorú férfiak, hogy ezzel más hibáikat kompenzálják.."

Jól írtad, hogy szerinted, mert szerintem meg nem. Én nem állítom, hogy a nőknek a bunkó pasi kell, de nem értek egyet a kijelentéssel.

2012. márc. 20. 19:59
 13/21 anonim ***** válasza:
kedves előző! akkor kérlek fejtsd ki a véleményed! nem piszkálódásból, hanem mert komolyan érdekel.
2012. márc. 20. 20:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mondják, mert saját hibáit kompenzálja. Hú na ez fura volt biztos. Nem tudnám jól kifejteni, de az ellenkezőjét mondanám amit írtál. Bővebben nehéz lenne, mert áltanosítást éreznék. Vannak kívételek, de többsége inkább butaságból jelenti ki.
2012. márc. 20. 20:20
 15/21 anonim ***** válasza:

abban egyetértek veled, hogy általában butaságból mondják. viszont tegyük fel, hogy van egy figyelmes, kedves férfi, akit a pozitív tulajdonságai ellenére elkerülnek a nők. mert lehet, hogy figyelmes és kedves de túl sokat féltékenykedik, és nem hagy elég teret egy nőnek. az az általános tapasztalat, hogy az emberek előbb kenik másra a dolgot, minthogy a saját hibáikat beismerjék. így értettem azt a mondatot, amin fennakadtál.

de ahogy te is mondtad, ez általánosítás, nyilván vannak kivételek.

2012. márc. 20. 20:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy, kedves kérdező...

Nem nagyon érdekel a másik csillagjegye.

Én szagra megyek.

2012. márc. 20. 20:53
 17/21 anonim ***** válasza:
Így van. A wc-t is szag alapján találja meg.
2012. márc. 21. 08:53
 18/21 anonim ***** válasza:
16os te megszagolod? melyik részén?
2012. márc. 21. 10:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Az az igazság,hogy amikor ránézek egy srácra,sehol se látom ráírva a csillagjegyét.

Ha látnám,a skorpiókra mennék:))))

2012. márc. 21. 16:39
 20/21 A kérdező kommentje:

Majd egyszer hosszabban kifejtem... Hagyjuk inkább az egészet.

OFF

Egyébként saját tapasztalat. Állítólag túl rendes voltam a nővel, és "a bunkóság az vonzóbb". Ezt így nekem vágták.

Ja és olvassátok el a Rák jegy jellemét. Pont azért írtam így, hogy ne kelljen magamról jellemzést írni stb stb. Tipikus Rák vagyok szóval a csendesebb fajta férfi.

2012. márc. 21. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!