Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek mennyire fontos, hogy egy pasinak jó humora legyen?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl humoros típus, sem túl beszédes.

Sokak szerint inkább a kinézetemmel csábítom el a nőket (különös tekintettel az arcomra) Jóképűnek tartanak, pedig szerintem csak egy átlagos srác vagyok, kis pocakkal XD XD XD.

Mi a véleményetek pl. a viccekről, egy csajnak is mondhatok nyugodtan "durva" vicceket, mint a haweroknak?

Nem fog megsértődni, és szánalmasnak tartani?

2009. jún. 12. 17:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

jaaaj most vettem észre h nem durva beszéd hanem durva vicc. bocsika:)

egyetértek előttem lévővel, sztem se magolj be vicceket LÉGY ÖNMAGAD :)

2009. jún. 12. 20:15
 12/12 anonim ***** válasza:
én szeretem a olyan srácokat akiknek van hurora :D jó nem kell mindig poénkodni, de egyjókor jó helyen elsütött vicc nagyon jó tud lenni :D és én mondjuk szeretem a "durva xD" vicceket is xD de pl egy olyan pasiól akit pár napja ismerek csak nem lenne olyan jó, mint egy olyantól akit már több ideje ismerek :D
2009. jún. 13. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!