Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek mennyire fontos, hogy egy pasinak jó humora legyen?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl humoros típus, sem túl beszédes.

Sokak szerint inkább a kinézetemmel csábítom el a nőket (különös tekintettel az arcomra) Jóképűnek tartanak, pedig szerintem csak egy átlagos srác vagyok, kis pocakkal XD XD XD.

Mi a véleményetek pl. a viccekről, egy csajnak is mondhatok nyugodtan "durva" vicceket, mint a haweroknak?

Nem fog megsértődni, és szánalmasnak tartani?

2009. jún. 12. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó az ha egy fiúnak jó a humora..ne legyél egy vigyorgó vadkörte de fapofa sem:)

nevess sokat:) az jó dolog:)

2009. jún. 12. 17:36
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
sztem az fontos hogy legyen humor
2009. jún. 12. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
engem egyenesen le tudnak venni a lábamról a humoros pasik:) de persze az sem baj, ha nem vagy annyira humoros, biztos akar olyan lány, akinek úgy fogsz tetszeni, ahogy vagy;) bár azért ne kockáztass, nem lenne túl jó ötlet, ha az ismerkedésbe beleszőnél 1-2 "durva" viccet... mert ha nem ismered még eléggé a lányt, nem tudhatod, hogy tetszeni fog-e neki, az is lehet, hogy rosszul fog elsülni a dolog.
2009. jún. 12. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
akar = akad :D bár majdnem ugyanaz... xD
2009. jún. 12. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Én imádom ha egy srác stand up show-ba való,ha olyan mint mondjuk Kiss Ádám akkor nálam ő befutó,különös tekintettel arra,hogy nekem is hasonló humim van:D

Durva vicc alatt mit érteni?Csak egy példa plíz:)

2009. jún. 12. 17:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Állatira.
2009. jún. 12. 17:40
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha vastag a pénztárcád, egyből vonzó és humoros leszel a csajok szemében.
2009. jún. 12. 17:42
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

Az a jó, ha olyan jó humora van mint nekem. :) Azonos dolgokat találjatok viccesnek ez a lényeg.

És tanulj meg írni. A haver az sima v és nem w. Vagy ettől leszel a fasz@gyerek?

2009. jún. 12. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Szeretem a humoros, jófej srácokat.:) De én az a fajta vagyok, aki nem egy vicces csaj (én is inkább csendes vagyok), ezért elnézem, ha valakinek nincs percenként egy-egy vicces beszólása.:D Nekem nem az számít, hogy ki milyen viccet tud bemagolni...:D Szval ha nem vagy vicces, akkor ne stresszeld magad ezzel. Sztem azért Te is ejtesz egy pár vicces szót, mondatot, nem?!:) Az meg nem olyan fontos, hogy végigröhögjem az összes veled együtt töltött időt.:D SZval sztem maradj olyan, amilyen vagy, és ne magolj vicceket. Esetleg mesélhetsz pár vicces storyt, ami épp odakapcsolódik, vagy elleshetsz pár vicces beszólást a haveroktól, de vicceket ne magolj.:) Sztem...

16/L

2009. jún. 12. 17:58
 10/12 anonim ***** válasza:

énis szeretem ha vki humoros és sokat beszél. én is ien vok legalább akkor van téma:) meg jókedv:)

engem nem zavar pl a csunya beszéd egy fiu aki tetszik csomoszor csunyán beszél de annyira aranyosan mondja meg áh mind1.:D nem tud érdekelni h csunya. (amugy meg én is szoktam.. suli váltotta ki belőlem:D)

de nem minden lány ilyen sőőőt van aki utálja az ilyen csunyán beszélőket ez csajfüggő. :)

akinek meg nins egyáltalán humora az komolyabb csajoknál probálkozzon

15/L

2009. jún. 12. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!