Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki fizet a randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizet a randin?

Figyelt kérdés
Meghívott a srác moziba de nekem ez lesz az első randim és nem tudom hogy ki fizet én vagy esetleg felesbe?Azért vigyek magammal pénzt?
2012. márc. 17. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Tök mind 1 akinek pénze van!
2012. márc. 17. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Pénz mindig legyen nálad.

Szerintem az elején a fiúnak illik, de a feles is jó. Főleg hosszútávon.

2012. márc. 17. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ragaszkodik hozzá hogy ő fizessen, akkor egyezz bele és legközelebb te hívd meg őt :)
2012. márc. 17. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
feles
2012. márc. 17. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Fiú fizet randin!

Majd ha kapcsolat lesz belőle, akkor már meg lehet osztani az ilyen költségeket.

De pénzt vigyél, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj (ha ciki, vagy nem tudod eldönteni, hogy mi legyen, hagyd, hogy fizessen és utána hívd meg valamire).

2012. márc. 17. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp legyen nálad pénz a biztonság kedvéért! Majd csak a jegypénztárnál fog kiderülni, hogy ki fizet.Állj a srác mögött a sorban és figyelj arra, hogy két jegyet kér-e és látni fogod, hogy kifizeti-e mindkettőt.Ha nem,akkor végülis ez nem randi!
2012. márc. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!