Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? A férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A férfi aki tetszik 8 évvel idősebb nálam!

Figyelt kérdés

A sulinkban nem tanítanak angolt, ezért kerestem egy magántanárt, és beleszerettem! Nem volt még egy barátom sem, és nagyon megijedtem, hogy mi lesz ha megtudja, mert akkor lehet hogy nem tanítana többet. De már úgy szenvedek tőle, hogy nem tudja, hogyan érzek iránta! Én 16 vagyok, ő meg 24-27 körül lehet.

Nagyon jók az órái, nem olyan tanáros a stílusa, hanem inkább baráti.

Szeretném, ha nem egy kislányként tekintene rám, hanem olyannak látna, mint akivel egy kapcsolatot is elkezdhetne akár. Mit csináljak, hogy felkeltsem az érdeklődését?

16/L

2012. márc. 15. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
én 12 évvel idősebb férfiba voltam szerelmes...
2012. márc. 15. 17:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Én mi volt vele? Összejöttetek?
2012. márc. 15. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
van családja?
2012. márc. 15. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
mit tudsz egyáltalán róla? lehet megbízhatatan és pont az ilyen hülyékre utazik.
2012. márc. 15. 17:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Biztosan nem megbízhatatlan :) Azt tudom, hogy egyedül él, és nem csak magántanár, hanem valamilyen tolmács vagy fordító is.
2012. márc. 15. 17:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Ja igen, és biztosan nincs felesége. Hogy barátnője van-e azt nem tudom. Remélem nincs.

De miért lennék "hülye", kedves utolsó?

2012. márc. 15. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis esze, akkor kislánynak tekint és nem kezd veled.Hiába érzed magad felnőttnek,kislány vagy.
2012. márc. 15. 18:08
 8/9 A kérdező kommentje:
utolsó: Nem érzem magam felnőttnek. Tudom, hogy nem vagyok az. De azt is tudom, hogy már kislány sem vagyok. Lehet, hogy vannak olyan 16 évesek, akik kislányként viselkednek, lehet hogy a többség akit ismersz olyan, de én nem. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy én ilyen vagy olyan különleges, vagy felnőttes vagy akármi lennék. Csak nem vagyok már gyerek.
2012. márc. 15. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, jártunk egy darabig, sziper volt, főleg egy szex, 30+ férfiak tudják mi kell egy nőnek. ;)
2012. márc. 16. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!