Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Egy lány nagyon tetszik nekem és már sokan tanácsolták hogy hívjam el valahová kettesben. Eddig oké de rögtön első alkalommal el is mondjam neki amit érzek? Nem szeretném ha pofára esnék, nem is akarom "megijeszteni". 13 évesek vagyunk, jóban vagyunk egymással, tulajdonképp baráti viszonyban. Nekem ő lenne az első, de neki én már legalább a 3-ik, tehát ő tapasztaltabb már mint én. Nem kérek olyan válaszokat hogy várjak még ezzel, fiatal vagyok, nem jött még el az ideje meg ilyenek, mert úgy gondolom és érzem, hogy igenis itt az ideje. Az egyetlen probléma az, hogy a lány a város túlsó felén lakik.2012. márc. 11. 16:14
1/3 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem mondani, hogy egy suliba járunk attól függetlenül, hogy nem lakik túl közel
2012. márc. 11. 16:16
2/3 anonim válasza:
Legyél tökös és hívd el, fölösleges a nagy szerelmi vallomás mert úgy is érezni fogja ő. A kis mázlista... Hajrá!
U.i.: A távolsággal ne foglalkozz!
16/L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. márc. 12. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!