Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Első randin máris fel akar hívni magához.
Figyelt kérdés
Sziasztok!!
18 éves lány vagyok, és ma fogok randizni egy sráccal aki nagyon kedves és aranyos, bármi kisülhet belőle. A gond az lenne, hogy ő már mondta, hogy mit szólnék hozzá ha felmennénk hozzá filmet nézni. (anyukájával él együtt) Szerintetek felmenjek hozzá így elsőre??? Mármint akarhat mást is? Mert így első randin nem szeretném ha megtörténne a dolog...
2009. jún. 10. 06:45
11/12 anonim válasza:
Igen 99% hogy azt akarja, DE ott van az az 1 %, első randin felmentem a sráccal, és eggyáltalán nem történt semmi..még csók sem..szóval, sztem azért látszik az emberen hogy csak azt akrja, vagy a rendesebb fajtából való..
12/12 A kérdező kommentje:
Hát nem netről ismerem de a szituáció akár lehetne az is..egy baráti társaságban vagyunk de igazándiból annyira sokat soha nem beszéltünk csak az utóbbi 1-2 napban. Végülis ma nem mentem el, de a holnapot nagyon erőlteti..én is szeretném valamilyen szinten csak nemrég vagyok túl egy kicsit durva szakításon és nem tudom még mi legyen, ezért rinyálok itt annyit.
2009. jún. 10. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!