Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Első randin máris fel akar hívni magához.
Sziasztok!!
18 éves lány vagyok, és ma fogok randizni egy sráccal aki nagyon kedves és aranyos, bármi kisülhet belőle. A gond az lenne, hogy ő már mondta, hogy mit szólnék hozzá ha felmennénk hozzá filmet nézni. (anyukájával él együtt) Szerintetek felmenjek hozzá így elsőre??? Mármint akarhat mást is? Mert így első randin nem szeretném ha megtörténne a dolog...
Szia,
szerintem várj még azzal a felmenetellel. Te is érzed, hogy nem jó ötlet, úgyhogy hallgass a megérzéseidre. Ha a fiú komolyan vesz téged, és többet akar tőled, akkor megérti. Ma meg tényleg megsértődik ennyin, amit leírtál az előbb, akkor sajnálatra méltő, és éretlen ez a hozzáállás.
Beszéld meg vele őszintén, hogy mit érzel.
Drukkolok, :)
Mimi (25 L)
Felejtős a pasi. Első randi se a film nem jó ötlet se a magához felhívás. Ha meg besértődött akkor jobb ha keresel másikat mert nem egy érett férfi még.
25/F
Köszi a válaszokat!!
Bár szerintem ezt már elpuskáztam mert abszolút nem tudom elérni, csak meg szeretném vele beszélni pedig...de hát ez van. :-(
Hát ha ilyen sértődős, akkor nem baj ha nem válaszol. Nem jó olyan pasival kezdeni, aki mindenen megsértődik.
Lehet hogy beleélte magát a mai randiba, és lehet hogy nem voltál kellően tapintatos mikor át akartad tenni.
De egyébként honnan ismered? Csak netről? vagy szórakozóhelyről? Szerintem ebből is lehet következtetni.
Egyébként nyilván mást is akar tőled :) De ez a normális. De ez nem jelenti azt, hogy engedned kell. Csak annyit, amennyi jól esik. Ha csak egy bizonyos pontig kerültök testi kapcsolatba, és utána nem hív, az valószínűleg azért van, mert amúgy sem illetek össze.
Szerintem önmagában nem baj ha felmész hozzá. Csak legyél határozott, hogy meddig engeded.
Nekem is volt, hogy felmentem elsőre, és nem történt sokminden, aztán többet nem hívott. Volt olyan is, akivel történt, és szintén nem hívott. Volt olyan is akivel második randin megtörtént, és másfél évig jártunk... Tehát bármi lehet.
30/N
Hogyha ezen megsértődött, akkor csak le akart fektetni abba biztos lehetsz...
Ha nekem tetszik egy lány akkor nem megsértődök, hanem örülök hogy talizni fogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!