Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért vagytok ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért vagytok ennyire elutasítóak, ha egy fiú összeszedi a bátorságát és leszólít titeket ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés
Küldök képet is privátban, ha kéritek! Őszinte véleményeket várok!
2012. márc. 8. 23:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nem kívánok épp ismerkedni vagy nem szimpatikus az illető fazonra, akkor nem fogok vele csak azért belemenni egy randiba olyan alapon sem, hogy de bátor, hogy összeszedte magát és megszólított.
2012. márc. 9. 14:50
 12/20 anonim ***** válasza:

nem feltétlen a kinézet az oka. nekem általában a stílus nem jön be, ahogy leszólítanak. ha odajön ilyen kivagyok-mivagyok fazonú pasi, nagy a valószínűsége, hogy elküldöm a francba. két véglet van. lehet mondjuk csak simán jobb ha rám mosolyog, és megvárja míg visszamosolygok, vagy csak összenézünk és abból tudja, h odajöhet-e vagy sem.

am nekem küldhetnél képet.

2012. márc. 9. 19:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem az, hogy sok ronda fiú van kedves kérdező, hanem az van, hogy az átlagos fiú a lányoknál nem játszik mint pasi és egyenértékűnek tekintik a ronda pasival. Nem úgy van, hogy vannak a ronda, az átlagos és a jóképű pasik, hanem vannak a rondák és a jó pasik. A rondákhoz tartozik a lányoknál az átlagos is. Ezt így fogd fel.
2012. márc. 13. 17:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Mert neked már szándékaid vannak, neki meg nincs. Szólítsd le inkább ürüggyel.
2012. márc. 13. 17:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Csinálnátok inkább úgy mint aki eltévedt, vagy a klasszikus mennyi az idő vagy keres egy boltot a környéken, ahol még nem járt, csak mondták neki h valahol errefelé van stb Aztán beszédbe lehet elegyedni könnyebben. De ha úgy mentek oda, hogy szia ne haragudj tetszel, lenne kedved ismerkedni? Hát az elég fura.
2012. márc. 13. 17:30
 16/20 anonim ***** válasza:

A feleségem nem magyar és ahol együtt buliztunk még egyetemistaként, a csapos nem beszélt angolul. Láttam, hogy szerencsétlenkedik csak, úgyhogy segítettem neki rendelni. Máris kész szituációban találtam magam, elvégre beszélgettünk, úgyhogy onnan már lehetett tovább dumálni.

De mit tudtam volna vele kezdeni, ha csak meglátom és odalépek hozzá "Szia, xy vagyok és...". Mit mondd rá? Nem azt értem közös szituáció alatt, hogy feltétlenül egyazon óráitok legyenek az egyetemen, mert nekem villamosmérnökként így mondjuk egy lány nem játszott volna :-) Csak ilyen apróság is elég, a helyzet adja, mellesleg lehet találni belőlük x+1-et, csak keresni kell, mert ha őszinte akarok lenni, nekem nagyon is tetszett a feleségem csak nem volt okom hozzá odamenni, de vártam az alkalmas pillanatra, ha csak egy fikarcnyi apróság van, amiről két szónál többet tudsz mondani, szólalj meg!

Amúgy a külföldi ismerősök, kollégák szerint a magyar lányok nagyon zárkózottak és ebben mondjuk lehet valami...

De ne add fel!

2012. márc. 13. 17:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom,legyen valami,amiért leszólítod.Ne érezze azt,hogy hátrálnia kell,mert nyomulsz.Ha hozzám egy jópofa fiú odajönne és könnyed stílusban kérdezne valamit(ne útbaigazítást kérjen,mert azzal bajban leszek:)tehát olyanról beszélgetnénk,ami nem rám irányul,akkor megnézném magamnak a fiút.Ellenben ha azonnal nyomul,az a visszafogott(abb)lányokat riaszthatja.
2012. aug. 8. 09:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy szólítod le a csajt. Ha egy sportkocsi első ablakából, akkor furamód egyik se elutasító ám. Gondolom egyik haverodnak sincs pár fölös milliója és sportkocsija. Hát ezért koptatják le őket, nem másért.

Ismered a mondást: kövér pasi BMW-vel aranyos mackó. Kövér pasi BMW nélkül ronda dagadt hájpacni.

2013. ápr. 16. 22:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, ha úgy jön oda a pasi, hogy: "Szia, hogy hívnak, hány éves vagy?" Akkor elküldöm egy melegebb éghajlatra, de ha azt mondja: "Szia, Zsolt vagyok." akkor az sokkal jobban megfog.
2013. aug. 20. 21:14
 20/20 anonim ***** válasza:
küldhetsz képet (előző)
2013. aug. 20. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!