Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? vajon el szurtam? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Egy tár keresőn ismeretűk meg és meg beszéltük egy talit mert mind a ketten szimpatikusok vagyunk egymásnak :)
Jól el voltunk de nem mertem meg csókolni mert nem voltam biztos hogy lesz e még tali de lesz tali leg közelebb is
Most az a kérdés hogy vajon mikor csokojam meg vagy már el szúrtam az elsőnél vagy majd a kővetkező talinál kedvezményezek?
Ja azt is el árulta hogy szed fogamzás gátlót jelent ez valamit vagy célzott?
2009. jún. 8. 23:58
1/6 anonim válasza:
Igen, valószínű, h ha ilyet elárul, akkor az célzás lett volna...De szerintem még nincs minden veszve, próbálkozz kitartóan! :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem semmit nem szúrtál el, ne aggódj :) Egy nő nem mondja el "csak úgy", hogy hogyan védekezik, szóval ezt veheted jó jelnek. Szedd össze magad a köv. randin, és csókold meg a lányt, ha viszonozza, nyert ügyed van :) Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Semmit nem szúrtál el! Még!
Az olyanokkal erősen vigyázni, aki tabit szed, és nem tartós kapcsolatban élsz vele... Mindenképpen óvszerrel felszerelkezve "talizzatok"
5/6 anonim válasza:
Igen, egyetértek az előző válasz írójával, valóban vigyázz, hiszen a tabletta semmilyen nemi úton terjedő betegség ellen nem véd. Az első néhány alkalommal, ha "arra" kerül a sor, mindenképp óvszerrel védekezzetek, mindkettőtök érdekében. Hiszen vannak olyan betegségek, amelyeknek csak a hordozói vagyunk, mi magunk nem tapasztalunk tüneteket, a másikat azonban meg tudjuk fertőzni.
6/6 anonim válasza:
és te is védekezz, ne hagyd magad bepalizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!