Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes belém egy 11 éves lány?
Figyelt kérdés
Most facebookos beszélgetéseket had ne idézzek, de elég gáz :D
20/F
2012. márc. 4. 00:38
11/22 anonim válasza:
"facebookos beszélgetések"???
Minek állsz le vele? Innentől a te bajod!
Amúgy meg tök normális, ha egy haver húga "rádindul", de még gyerekek, hadd rajongjanak, nem kell foglalkozni velük mert hamar kinövik. De te mi a f@szért álltál le vele dumálni meg jelölgeted facebookon? Noooormális vagy?!
12/22 A kérdező kommentje:
Én jelölgetem??? Ő jelölt be engem és azóta nem száll le rólam :D
2012. márc. 4. 00:51
13/22 Angel Knight válasza:
Fimonam kéne meg mondani hogy nem lehet azt.
15/22 anonim válasza:
Vagy kamuzol vagy pedo vagy és élvezed, azért röhögsz! Kis hülye!
16/22 anonim válasza:
14 alatt nem is tud regisztrálni Facebookra.
17/22 A kérdező kommentje:
19 évesként van regsiztrálva... de amúgy 2000-ben született
2012. márc. 4. 01:15
18/22 anonim válasza:
Tiltanám, törölném, nem reagálnék semmire, mert könnyen fordulhat úgy a dolog, hogy apukának vagy anyukának. . . beszél rólad, véletlenül vagy szándékosan rossz színben tüntet fel, aminek büntetőjogi következményei lesznek. Először mindenki fejében az lesz, hogy 20 éves férfi mit akar egy kislánytól és senki sem fog jóra gondolni.
19/22 anonim válasza:
Tud regelni 14 alatt facebookr mert regelégi évek egészen 2012 ig van regelve. 0 éves is tud. Érdemes menézned, ez igy van.
20/22 anonim válasza:
érdekes engem az ilyenek elkerülnek nem tudom miért
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!