Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hiányos srác vagyok. Most mi a teendő?
Ne akarj feltünő jelenség lenni, nem minden lánynak tetszik. Nekem sem:)) Légy önmagad, megtalálod azt a lányt, aki az ilyen fiúkat szereti. Az én párom is hatalmas önbizalom hiánnyal küzdött, amíg meg nem ismerkedtünk. Imádtam,-imádom benne ezt. szerintem maradj ilyen!!
K.
Üdv a klubba!
Ha valami hasznosat is megtudsz szólj nekem is!
Amúgy én-e célból valami egész extra dolgot készülök tenni; elegyek otthonról és utazom 1 évig - nincs is jobb jellemfejlesztés és önbizalom növelő :) Persze kell hozzá némi őrültség, de én szeretem az ilyen kihívásokat :) Sok sikert neked is, találd meg a magad módját!
18/F
szerintem keress valami hobbit, vagy valami sportot amiben jó vagy/leszel! ha sikeres vagy valamiben, az már egy megfelelő kezdőlöket ahhoz, hogy aztán a nők terén is sikeres legyél, és magabiztos. Én most nyáron egy mixersuliba iratkozom be :)
Valamit csinálj :) egy fasza hobbi a csajoknál is előny lehet esetleg :)
19 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!