Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lenne a baj, én már tényleg nem értem?
blablablablabla.....és még több blablablabla....
legyél ribanc probléma megoldva.
"a barátnőmnek nyáron már volt három kapcsolata"
nagy kapcsolatok lehettek.... :D ezt ne irigyeld..
amúgy igen, meglátszik az önbizalomhiány. és ismerkedni kell
Egy csomó tizenéves azt képzeli, hogy az életükből egy csomó dolog kimarad, ha gimire nem élték ki magukat. Az, hogy 16 évesen még nem volt kapcsolatod az egyáltalán nem gáz. Sok fiatal lányt látok, akik szó szerint, csupán divatból az első helyes srác karjaiba rohantak különösebb érzelmek nélkül vagy csak feltételezték egy érzelmükről, hogy az már szerelem. Még csak most kezdődik az életed, és rengeteg alkalom lesz, higgy nekem. Egyszer mindenképp rád talál a szerelem, mert a szépség mindenkinek más, és nem hiszem, hogy olyan csúnya lennél vagy ilyesmi.
Ha pedig nagyon vágyakozol a szerelmi életért, akkor csak nyugodtan menj oda a fiúkhoz, akinek nem tetszel az pukkadjon meg, az akkor neked sem kell.
A barátnőd meg semmiképp se legyen a minta, mert akinek három kapcsolata van egy nyár alatt, az tökéletes példa arra, hogy valakinek mennyire felszínes lehetnek a kapcsolatai.
Én most vagyok 18 és bevallom, hogy nekem se volt még senkim, de ezért még senki se kötött belém. Persze a normálisabb rétegről van szó, mert aki ilyennel foglalkozik az primitív. Ha 35 évesen is itt állsz egyedül, akkor elkezdhetsz aggódni, de addig élvezd az életet és csak olyasmibe vágj bele, amit te is szeretnél, ne foglalkozz avval mint mondanak mások :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!