Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan visszahúzódó fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan visszahúzódó fiú, akinek bár tetszik egy lány, nem mer kezdeményezni, inkább elrejti az érzéseit?

Figyelt kérdés
Van itt esetleg ilyen fiú? Mik ezzel kapcsolatban a tapasztalatok? Nemet és kor is írjatok légyszíves.
2012. febr. 23. 16:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Igen, én is ilyen vagyok. Bár most nem tetszik ugyan senki, ha elő is fordul, nem igazán merem elmondani az illetőnek...

21/f

2012. febr. 23. 17:16
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az amit félre értettél, amit leírtam neked, azt hosszútávú kapcsolatra alkalmaznám.

Ha csak rövidtávra terveznél, arra nem kell sütit sütnöd...

Elég ha csak fellépsz bármelyik társkereső oldalra :)

19 évesen elég rosszul látod a világot.

Járj az élet napsütötte oldalán, és az lebegjen a szemed előtt, hogy az életét mindenki saját maga írányítja.

16 éves koromtól iskola mellett dolgoztam, és annak köszönhetem aki ma vagyok... (egy senki), de azért normálisan megélek. :)

Az egyik fiu Gyermekem 15 éves, és a válásom miatt mindent a gyerekeimnek adtam.

Most éppen újra építem az életemet.

Nincs ebben semmi rossz, ez az élet rendje.

Ne várd a sültgalambot, mert sosem fog a szádba repülni.

2012. febr. 23. 17:20
 13/21 anonim ***** válasza:
Jah értelek, csak az a helyzet hogy már túl sok idő telt el így és ahogy telik az idő már egyre nehezebb ás ráadásul a szegénység ugyan úgy fenn áll. tehát nem fogok soha sem kezdeményezni mert biztosan lenéznének hogy mekkora csóró vagyok. Utolsó éves vagyok a suliban és ösztöndíjat is kapok csak ez édes kevés és ráadásul az összes pénzemet haza kell adnom. Ennek a világnak nincs napos oldala. Sok lépés később sem lesz mert majd maximum túlórázok a minimálbérért ha kapok egyáltalán munkát.
2012. febr. 23. 17:28
 14/21 anonim ***** válasza:

Mi köze van a csóróságnak a kezdeményezéshez?

Az ápolatlansághoz talán még van köze...

Sosem felejtem el amikor munkásruhában felszálltam 19 évesen a buszra, és egy csaj elég csúnyán lenézett.

Kedes nagyszájú akkori kollégám azon nyomban be is szólt, "mivan kislány, Édesanyád nem tanította meg neked, hogy a munka nem szégyen? Szerinted miből van a vakolat a képeden?" Majdnem elsűlyedtem, de mára megértettem, hogy mennyire igaza volt.

Ma sokszor öltönyben szállok fel a a villamosra, és inkább szívesebben nézegetem a csóró de kedves és aranyos lányokat, mint az agyonmázolt cicababákat.

Elég félreérthető, hiszen maam sem vagyok gazdag, csak egy átlag a sok közül, és ne hidd, hogy nincsenek olyanok akik hasonló cipőben jártak annyi idősen mint te is vagy.

Ott voltam amikor az egyik üzletlánc tulajdonosa elkezdte, egy faluból jött szegény gyerek volt...

Szóval nem vagy egyedül hidd el.

De ennyi erővel, és ilyen hozzáállással jobb ha ki sem mész az utcára, mert elütnek.

2012. febr. 23. 17:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Én is határozottan ilyen vagyok.

Ha a lány elhívna... Hát nem tudom mit lépnék. Talán belemennék. Ezt így nem tudom megmondani.

21F

2012. febr. 23. 17:42
 16/21 anonim ***** válasza:
A pénztelenség előbb vagy utóbb mindenképpen kikezdi a kapcsolatot.... Legyen bármekkora is a szerelem, az életnél nem nagyobb semmi. csak a halál.
2012. febr. 23. 18:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Mindenki az aki itt sír hogy nincs egy értelmes és normális lány. Válogathatsz kedvedre kedves kérdező.
2012. febr. 23. 18:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekem már megvan az emberem :)
2012. febr. 25. 18:43
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Hát én nem...illetve azért 2 kategoria van:

1. Ha nem vagy alig ismerem és csak külsőre tetszik a csaj, akkor bármikor odamegyek, megszólítom és van olyan jó dumám, hogy szép esélyel lesz folytatás

Itt nem igazán izgat a végeredmény, ha összejön jó, ha nem akkor jön a következő

2. Ha régebb óta ismerem és vannak érzéseim iránta, akkor igenis be vagy szarva attól hogy nemet mond, és ilyenkor nem is tudok olyan nagy pofával lazán odamenni, bár azért ilyenkor is megpróbálok kezdeményezni, csak nem megy olyan lazán

2012. febr. 27. 14:03
 20/21 anonim ***** válasza:
igen régebben így volt, de szeptemberbe megismertem egy lányt, decemberig hozzá se mertem szólni, azóta jól elvagyunk, és már "olyan" téma is szóba került, ha igazán akarsz valakitől valamit akkor sikerülni fog 18/F
2012. febr. 27. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!