Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elszalasztott lehetőségek visszatérnek avagy aki a tiéd azzal úgyis összetalálkozol újra az életben?
Most arra gondolok, hogy elszalasztottam az életben vagy 2 lányt aki mosolygott nekem és gyönyörüszépek voltak(az én szememben legalábbis) és magányos pillanataimban eszembe jut, hogy lehet más lenne az életem, ha megálltam volna, utánna szaladtam volna, hozzászoltam volna stb.
Jártatok ti is igy?Ha igen, megoszthatjátok velem a történeteteket.
hát velem annyi ilyen volt már..és a mai napig bánom. hogy pl. leszólított egy helyes fiú és én válaszolni sem tudtam ijedtemben, vagy később jöttem rá, hogy tetszhettem neki.
de fordítva is volt, hogy pl. nekem tetszett valaki és én rámosolyogtam, és csak nézett értetlenül. legszarabb az egészben az, hogy nem tudom, hogy azért mert nem tetszettem neki, vagy csak sokkot kapott és nem tudott hogy kezdeményezni:D
sokmindent elhalasztunk az életben, és mindig akkor jövünk erre rá, mikor az illető nincs vagy amikor egyedül maradunk...
a múltba sajnos nem lehet visszamenni...
Az elszalasztott lehetőségek sohasem térnek vissza és nincs olyan, hogy valaki neked van rendelve. Vagy szerencséd van és megtalálod a társadat vagy nincs, vagy elég okos vagy ahhoz, hogy megtarts egy kapcsolatot vagy nem, mert egy jó kapcsolathoz nem nagy érzelmek kellenek, hanem ész és kitartás!
Ne higgy ilyen butaságokban. Egy kapcsolat csak két emberen múlik, nem valamilyen kitalált és néhány ember számára kényelmes törvényszerűségeken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!