Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az elszalasztott lehetőségek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elszalasztott lehetőségek visszatérnek avagy aki a tiéd azzal úgyis összetalálkozol újra az életben?

Figyelt kérdés

Most arra gondolok, hogy elszalasztottam az életben vagy 2 lányt aki mosolygott nekem és gyönyörüszépek voltak(az én szememben legalábbis) és magányos pillanataimban eszembe jut, hogy lehet más lenne az életem, ha megálltam volna, utánna szaladtam volna, hozzászoltam volna stb.

Jártatok ti is igy?Ha igen, megoszthatjátok velem a történeteteket.

2012. febr. 23. 10:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A lehetőségek nem térnek vissza. Legyen ez üzlet, szerelem vagy bármi más. Ez a jó hozzáállás.
2012. febr. 23. 10:48
 2/13 anonim ***** válasza:

hát velem annyi ilyen volt már..és a mai napig bánom. hogy pl. leszólított egy helyes fiú és én válaszolni sem tudtam ijedtemben, vagy később jöttem rá, hogy tetszhettem neki.

de fordítva is volt, hogy pl. nekem tetszett valaki és én rámosolyogtam, és csak nézett értetlenül. legszarabb az egészben az, hogy nem tudom, hogy azért mert nem tetszettem neki, vagy csak sokkot kapott és nem tudott hogy kezdeményezni:D

2012. febr. 23. 10:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2012. febr. 23. 10:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Lehet az is, hogy lefagyott, mert én is is jártam igy.Éveken keresztül nem történik semmi jó, elútasitások még átlagos csajoktól es egy bórus napon egy gyönyörü lány rád mosolyog és állsz ott értetlenül, hogy ez most valami rejtett kamerás müsor vagy mi van?
2012. febr. 23. 10:53
 5/13 anonim ***** válasza:

sokmindent elhalasztunk az életben, és mindig akkor jövünk erre rá, mikor az illető nincs vagy amikor egyedül maradunk...

a múltba sajnos nem lehet visszamenni...

2012. febr. 23. 10:55
 6/13 anonim ***** válasza:
ja , igen én is erre a lefagyásos dologra gondoltam először:D sztem az a fiú ugyanúgy bánja, hogy nem lépett, mint én, amikor ez velem fordult elő, amikor egy nagyon helyes fiú leszólított.:D
2012. febr. 23. 10:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát, nem is az, hogy bánom a múltat, viszont szeretném, hogy a jövő visszahozza azt a lányt, vagy hozzá hasonló lányt az életembe.
2012. febr. 23. 10:59
 8/13 anonim ***** válasza:
na ezzel én is így vagyok. lesz még ilyen lehetőség biztos vagyok benne, de akkor nem kell elszalasztani:D tanultál belőle.
2012. febr. 23. 11:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Az elszalasztott lehetőségek sohasem térnek vissza és nincs olyan, hogy valaki neked van rendelve. Vagy szerencséd van és megtalálod a társadat vagy nincs, vagy elég okos vagy ahhoz, hogy megtarts egy kapcsolatot vagy nem, mert egy jó kapcsolathoz nem nagy érzelmek kellenek, hanem ész és kitartás!

Ne higgy ilyen butaságokban. Egy kapcsolat csak két emberen múlik, nem valamilyen kitalált és néhány ember számára kényelmes törvényszerűségeken.

2012. febr. 23. 11:02
 10/13 anonim ***** válasza:
az egy hiba! vagyis ez egy hiba amit sokan elkövetnek hogy hasonlót, vagy olyan lányt szeretnének...akkor sosem találsz senkit...mindenki más...ne keress ugyanolyat mert egyedül maradsz!
2012. febr. 23. 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!