Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elszalasztott lehetőségek visszatérnek avagy aki a tiéd azzal úgyis összetalálkozol újra az életben?
Figyelt kérdés
Most arra gondolok, hogy elszalasztottam az életben vagy 2 lányt aki mosolygott nekem és gyönyörüszépek voltak(az én szememben legalábbis) és magányos pillanataimban eszembe jut, hogy lehet más lenne az életem, ha megálltam volna, utánna szaladtam volna, hozzászoltam volna stb.
Jártatok ti is igy?Ha igen, megoszthatjátok velem a történeteteket.
2012. febr. 23. 10:47
11/13 A kérdező kommentje:
Mikor azt mondom, hogy hozzá hasonlót inkább a természetére gondolok.Meleglelküséget sugárzó, kedves, aranyos, érzelmes csaj.
2012. febr. 23. 11:09
12/13 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy egymás után szalasztottam el lehetőségeket(max 1 hét időközzel) mivel a leglehetetlenebb helyzetben adódtak ezek a lehetőségek.Például amikor legjobban siettem valahova, vagy kocsiba voltam és nem tudtam megállni ott, vagy valakivel voltam kocsiba és eléggé durva lett volna megállni otthagyni a másikat a kocsiba amig beszélek a lánnyal, pedig mindketten sietünk valamit elintézni.Elismerem lehetnék spontán és lazább, nem épp az erős pontjaim.
2012. febr. 23. 11:14
13/13 anonim válasza:
Legalább mosolyogj vissza, az nem sok időbe telik, vagy kacsints rá,szóval add jelét, hogy ő is szimpatikus neked.Aztán nem árt, többször jársz arrafelé, ahol láttad és lesed, feltűnik-e ott újra az illető, hátha szerencséd lesz és újra látod, akkor ne legyél rest megszólítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!