Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy diszkóban boldog boldogtalan pasi képes összeszedni partyribit?
rájuk nézni sem érdemes :D annak a híve vagyok hogy pár haverral leülünk valami kellemes helyre és ott max stiröljük a csajokat ha nincs kedvünk akkor meg beszélgetünk dumálgatunk
nincs nekem kedvem hogy kerülgessem a sok nyámnyila majmot a discoban :) meg lássam hogy a 2kiló sminkel kipingált ringyok össze vissza hányják elöttem az utcát inkább akkor házibuli közeli haverokkal ...
előző vagyok
4 évembe került mire találtam magamnak barátnőt. körülbelül 1000 lánynál próbálkoztam be 4 év alatt.
még mindig az előző vagyok :D
volt olyan elborult estém hogy leszólítottam 30 lányt összesen. golden rule #1: legyél józan, nézz a szemébe mikor hozzábeszélsz. a többi meg úgyis jön, ha tetszel neki.
off: Ha 1000 csajnal probalkoztal be s osszesen 1 jott be, akkor ami onertekelest leirtal nem mutatja a valosagot!
Nekem se dumam, se penzem, tulsagosan jokepu sem vagyok megis mindig volt csajom!!
Szerintem a diszkoban csak a boldog pasik talalnak csajt a boldogtalanok nem. Ha ugy mesz le, hogy azon stresszelsz egyedul vagy, es mar kellene valaki, akkor baromi kicsi ra az eselye hogy beakad valaki. A nok megerzik valahogy ezt!
"a többi meg úgyis jön, ha tetszel neki."
Ez a lényeg, ha tetszel neki, akkor szinte mindegy mit csinálsz, sikerülni fog, ha nem, akkor bármit próbálhatsz, nem fog sikerülni.
előző vagyok
4 évembe került mire találtam magamnak barátnőt. körülbelül 1000 lánynál próbálkoztam be 4 év alatt.
................................
Nem Alekosz vagy véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!