Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen gerinctelen alakokról?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy pasassal, elég gyorsan haladtak a dolgok köztünk, naponta vagy 30 db sms-t írt nekem azzal, hogy mennyire belém szeretett meg minden amit el tudtok képzelni. Összehoztunk egy randit, akkor egész délután együtt voltunk, csók volt csak. (Én 18 Ő 28) Utána is hívott meg írogatott üziket. A következő randit sajnos le kellett mondanom mert beteg lettem, ez volt szombaton. Utána se nem írt se nem hívott többet, erre én tegnap felhívom, gondoltam hátha valami baja van. A válasz: Bocsi de én kivontam magam a forgalomból, mert találkoztam egy régi ismerőssel, és erre nem számítottam. :-(

Pedig nagyon megszerettem. Hogy lehetnek a világon ilyen gerinctelen emberek?

2009. jún. 5. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom a lemondott randin ágyba akart cipelni...Mivel nem kapott meg, hát más után nézett... Nyugi, van még rengeteg ilyen szemét pasi, csak ne akadj többel össze.
2009. jún. 5. 10:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Na jó, csak előtte végig azzal etetett, hogy ő nem ilyen, és tud várni meg stb... (oké naiv voltam, tudom...:D ) Csak fáj, és nem kicsit. :-(
2009. jún. 5. 10:07
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Inkább próbáld meg a másik oldalról szemlélni: milyen jó, hogy nem feküdtél le vele, hogy azután kapd meg ezt a sokkoló hírt.

Különben nem fogalmaztál pontosan, és így nem derül ki, hogy szó szerint azt mondta, hogy (akit te itt régi ismerősként említesz) egy volt barátnő, akivel újra összejön?

Vagy esetleg csak felkavarta valaki, és kell neki egy kis idő, míg megnyugszik?

2009. jún. 5. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szegénykém.Én megértelek,hasonló helyzetben vagyok és sajnos nem tudsz az érzés ellen mit tenni:( már másodszor fogtam bele ilyen hapiba ez van:(
2009. jún. 5. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
áááá hogy ő nem ilyen, aki 28 évesen 18 évessel kezd ki, hát persze. komoly férfi ilyen korban vagy megállapodott, vagy saját korabelibel jön össze.
2009. jún. 5. 10:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem ennyit mondott csak, hogy egy régi ismerős...gondolom régi barátnő. Csak az a rossz, hogy megszerettem...Még azt is elnéztem neki, hogy volt egy 8 hónapos kislánya az előző barátnőjétől. Bár ezek után lehet őt is hasonló indokkal dobta ki. :-(
2009. jún. 5. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a pasi nem érdemel meg teged, inkabb keress mast. felejtsd el szépen, mert csak szenvednél.
2009. jún. 5. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen, örülj, hogy nem fektet meg téged is és a másik nőt is.

Ez megesik, de hidd el, a másik oldalról gyakoribb az ilyen. Lehet már együtt is vagy egy lánnyal, erre jön valami 10 éve nem látott plátói szerelem és a csaj totál bezsong.

2009. jún. 5. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:
igaza van a többieknek. sok ilyan bunkó van. inkább adj hálát az égnek hogy csak csók volt és nem történt semmi komoly. aztb javaslom próbáld meg hamar elfelejteni és mindent amiől eszedbe jut eltüntetni.
2009. jún. 5. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!