Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha zavarban vagyok, akkor a lány szemében egy utolsó gerinctelen aljadék szenny alak vagyok?
Szóval odamegyek a lányhoz, ésakkor zavarban vagyok, mert egy csomószor megszégyenítettek már például, vagy mert így nőttel fel. Kevés szeretet kapok és hiányzik. Szóval meglátok valamit a lányban, ami tetszik és odamegyek hozzá. Ésakkor zavarban vagyok, mert mondjuk szeretném őt szeretni, de félek is egy kicsit tőle. Mert mondjuk itthon megszoktam, hogyha "szeretnek" az nem is olyan jó. Vagy mondjuk sokszor megaláztak és legbelül azt érzem, hogy nem vagyok méltó arra, hogy szeressenek. De azért mégiscsak szeretném, mert tetszik a lány és szeretném őt boldoggá tenni.
Ésakkor odamegyek és feljön a ez a sz*r érzés. De azért mégiscsak megszólítom. Teszem, amit tennem kell. Ésakkor az a vége, hogy a csaj a nevét sem hajlandó elmondani és bekategorizál, valami utolsó ótvaros lúzernek. Mintha férfiatlan gerinctelen genny cselekedett lett volna tőlem, hogy a félelmeimet legyőzve megszólítom. Ésakkor sír a szája a csajoknak, hogy "jaj az olyan gáz, amikor odajön hozzád egy pasi és zavarban van.". Ennyit erről.
nem tudom kiknél és hány éveseknél próbálkozol, de én díjaznám ha már arra veszed a fáradságot, hogy odajössz és megadod magadnak a lehetőséget. annak meg pláne örülnék ha nekem is megadná valaki a lehetőséget, hogy én esetleg megismerjem, mert tetszik
szerintem hanyagold a tizenéves pláza cicákat és komolyabb lányokat keress.
elsőnek annyit, hogy én ettől még nem akadnék ki. megérteném, hogy marha ideges. még tetszene is, mert látnám rajta, hogy nem csak egy újabb strigula lennék az ágy lábán, hanem komolyan tetszem neki.
21/L
szerintem nem benned van a hiba!!!!hanem a lányokban,mert te legyözted a félelmed,ez szupi.de 1 tipp csak akkor menj oda a csajhoz ha egyedül van,.mert a lányok is szeretnek keménykedni a palik elött.szóval,ha egyedül van szépen le szólitod," szia haza kisérhetlek?"vagy h segíthetek neked v.miben?.....
szerintem nem lesz többé gond,de az tény.hogyha nincs önbizalmad akkor sajátmagadban nem bizol/probálj el lazulni...vagy menj el önbizalom fejlesztő órákra mert ez segíthet....
white angel
Szerintem, tudnád növelni az önbizalmad sporttal, főleg ha abban némi eredményt érsz el. Máskülönben higgy magadban, ne törődj a kudarccal, olyan nem létezik. Csak rossz időzítés és kevés akarat. Tudd mit akarsz. Minden lány férfit akar. Amelyik ilyet, a másik olyat. Akkor lehetsz igazán boldog, ha tudod, hogy a lány ismer téged és úgy szeret. Tudod mit, itt 1 link, nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=gLy1Sev4Eyw&feature=related
Sok sikert!
És még.... első benyomásból csak 1 van. Nincs második első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!