Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogyha zavarban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha zavarban vagyok, akkor a lány szemében egy utolsó gerinctelen aljadék szenny alak vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval odamegyek a lányhoz, ésakkor zavarban vagyok, mert egy csomószor megszégyenítettek már például, vagy mert így nőttel fel. Kevés szeretet kapok és hiányzik. Szóval meglátok valamit a lányban, ami tetszik és odamegyek hozzá. Ésakkor zavarban vagyok, mert mondjuk szeretném őt szeretni, de félek is egy kicsit tőle. Mert mondjuk itthon megszoktam, hogyha "szeretnek" az nem is olyan jó. Vagy mondjuk sokszor megaláztak és legbelül azt érzem, hogy nem vagyok méltó arra, hogy szeressenek. De azért mégiscsak szeretném, mert tetszik a lány és szeretném őt boldoggá tenni.

Ésakkor odamegyek és feljön a ez a sz*r érzés. De azért mégiscsak megszólítom. Teszem, amit tennem kell. Ésakkor az a vége, hogy a csaj a nevét sem hajlandó elmondani és bekategorizál, valami utolsó ótvaros lúzernek. Mintha férfiatlan gerinctelen genny cselekedett lett volna tőlem, hogy a félelmeimet legyőzve megszólítom. Ésakkor sír a szája a csajoknak, hogy "jaj az olyan gáz, amikor odajön hozzád egy pasi és zavarban van.". Ennyit erről.

2009. dec. 11. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Aki gúnyol, az nem érdemel meg tuti. De ő felsőbbrendűnek hiszi magát, pedig 1 párkapcsolat inkább egyenrangúságról szól.
2009. dec. 11. 16:49
 12/16 anonim ***** válasza:

akor keress egy normális lányt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és hogy érted,hogy egyedül voltak???? a "voltak "az azt jelenti nem volt egyedül a csajszi.....

2009. dec. 11. 17:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Többször csináltam ilyet és a lányok, mindig egyedül voltak. Egy egy leszólításkor.
2009. dec. 11. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:

jaj, ne. ez a "szia haza kisérhetlek?" szöveget nem. első oldalon írta valaki. csak ezt ne. ezt élből rühelli mindenki, ha valaki ezzel kezdi. uh ne mondj ilyet soha első ismerkedés alkalmából. ezt ne alaklamzd. majd csak olyan 2. 3. beszélgetés során. ez olyan nyomulós, meg amilyen világban élünk, épeszű csaj nem adja ki senkinek a címét, aki idegen számára. :S

21/L

2009. dec. 11. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Tudod, én a mostani barátnőmet úgy ismertem meg, hogy a barátnőjét ismertem, odaültek hozzánk az asztalhoz, mikor én a pultnál voltam. Mikor visszatértem, mellé ültem és arrébbtessékeltem. "Menj már arrébb, nem férek el." Lehet tuskón hangzott, lehet nem diplomatikus. De bevált. Szerelem lett belőle. Spontán jött, hozzá kell tennem.

Sok sikert

2009. dec. 12. 22:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az a baj, hogy én szinte minden héten felszedek egy új csajt. Csak éppen azokat nem, akiket igazán szeretnék. De azért kösz.
2009. dec. 12. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!