Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs meg a szikra, mit tehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs meg a szikra, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal már kb. 1,5 hónapja minden hétvégén együtt bulizunk (táncolunk, ölelkezünk, meg szoktam hívni egy italra). Régebben is ismertem, de csak "Helló-Szia" ment, viszont most úgy érzem közelebb kerültem hozzám. Este is együtt buliztunk, viszonylag nagy közös baráti tarsasággal, de már most hiányzik a leányzó.

Mikor megkérdeztem kér-e valamit inni, akkor átölelt, s megszorította kezem, meg sokszor ölelkeztünk, szóval én teljesen belecsavarodtam.

Hogy tudnám kapcsolatunkat szorosabbra fonni? Sajnos sosem egyedül érkezik, mindig vele vannak a barátnői, meg ugye a sok közös ismerős, kevés a lehetőség a négy szem közti beszélgetésre. Szerintetek, hogy tudasssam vele, hogy "belézúgtam"? Őszinten mondjam meg neki, hogy tetszik nekem, aranyos... ?

2012. febr. 19. 12:47
 1/4 A kérdező kommentje:
F20/L19
2012. febr. 19. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
másfél hónapban minden hétvégén buli, és még nem smároltatok? ez gáz
2012. febr. 19. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mikor meglátod buliba akkor odamész hozzá és kéred hogy menjen veled négyszemközt akarsz vele beszélni szerintem menni fog ;) amúgy szerintem te is tetszhetsz neki különben meg se ölelne vagy nem is menne el...és ha kiment veled akkor kérheted hogy csak ketten menjetek valahová.. szerintem szöveg neked nem kell... amúgy nagyon ügyes vagy! 1,5 vársz és jó ha türelmes vagy kevés pasi ilyen! örülök neki :D sok sikert
2012. febr. 19. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem játszadozz vele először egy kicsit. Flörtölgess a barátnőivel is(mert ha nekik tetszel neki is fogsz). Ha látja, hogy más lányoknak is kellesz, valőszínűleg begyorsítja az ismerkedős korszakot és kimutatja,hogy mit is akar igazából tőled: valóban vonzódik hozzád vagy csak barátként képzel el. Mindenesetre légy rámenős és ne mondj neki olyat,hogy : "belédzúgtam" ,mert ettől a csajok többsége kifut a világból. Inkább mondd h dögös vagy ma, és hogy sokszor szívesen megcsókolnálak. Hajrá!;)
2012. febr. 21. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!