Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs meg a szikra, mit tehetek?
Egy lánnyal már kb. 1,5 hónapja minden hétvégén együtt bulizunk (táncolunk, ölelkezünk, meg szoktam hívni egy italra). Régebben is ismertem, de csak "Helló-Szia" ment, viszont most úgy érzem közelebb kerültem hozzám. Este is együtt buliztunk, viszonylag nagy közös baráti tarsasággal, de már most hiányzik a leányzó.
Mikor megkérdeztem kér-e valamit inni, akkor átölelt, s megszorította kezem, meg sokszor ölelkeztünk, szóval én teljesen belecsavarodtam.
Hogy tudnám kapcsolatunkat szorosabbra fonni? Sajnos sosem egyedül érkezik, mindig vele vannak a barátnői, meg ugye a sok közös ismerős, kevés a lehetőség a négy szem közti beszélgetésre. Szerintetek, hogy tudasssam vele, hogy "belézúgtam"? Őszinten mondjam meg neki, hogy tetszik nekem, aranyos... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!