Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha már nem lehet párkapcsolatom soha többé?
Figyelt kérdés
XX/F2011. nov. 10. 11:47
1/14 A kérdező kommentje:
Visszahúzódó vagyok félénk és az alfahímek sokszor belémkötnek. Meg tudom védeni magam de mindig vesztek a bunyóban.
2011. nov. 10. 11:48
2/14 A kérdező kommentje:
Mert a nők csak a nyerő sikeres alfahímeket szeretik a bátorság úgylátom az kevés.
2011. nov. 10. 11:49
3/14 anonim válasza:
ne általánosíts!
én a normális felfogású pasikat szeretem.nem kell,h alfahím legyen.sőt!
5/14 anonim válasza:
aha,szóval te ismered az összes nő észjárását!
tudod a nők jó része szereti ha egy férfi határozott,jó kiállású,fel lehet rá nézni,stb.ez nem egyenlő az alfahím kategóriával!bár ez szubjektív,kinek mit jelent ez a kifejezés.nekem egy kicsit pejoratív jelentése van.
lényeg:ne siránkozz,mert akkor tuti nem lesz csajod!
6/14 anonim válasza:
A nők a jóképű, magas és gazdag férfiakat szeretik. Csak akkor nem lehet párkapcsolatod, ha ezek közül egyik se vagy.
7/14 A kérdező kommentje:
Magas vagyok és mondták már helyes is. De gazdag az nem igazán a devizahitelem miatt?
2011. nov. 10. 12:31
8/14 anonim válasza:
Ha meg tudod védeni magad hogy vertek meg? O.o
9/14 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nem rendelkezem harci ismeretekkel de mégis kiállok magamért.
2011. nov. 10. 13:15
10/14 anonim válasza:
Ha tényleg magas vagy és helyes, akkor pedig simán lehet párkapcsolatod. Önbizalom annyi kell, h oda merj menni a lányhoz, utána már nem azon múlik. Csak ki kell fognod egy olyan csajt, akinek nem számít a pénz, kevés ilyen van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!