Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem bírom! Mit tehetek? Részletek lenn.
Szóval már kész vagyok idegileg.. :"(
Mindennel csak gond!! Barátok, család, tanulás, szerelem..
Szóval úgy érzem kész csőd az életem.. szerencse hogy itt van nekem a zene..<3
úgy érzem minnt ha nem is lennének igazi barátaim.. talán pár. nagyon magam alatt vagyok!!! Össze vesztem a barátaimmal! :((((.. SZAR AZ éLET!!!! :S:S..
Az élet olyan, mint a nap járása: a legsötétebb pillantatban is ott van a fény ígérete.
Amúgy az idő is ilyen furi, az is hozzájárulhat a hangulatodhoz.
Csinálj valami olyat, amit szeretsz! zenélj (ezt írtad), járj el szórakozni, szerezzh új barátokat. Az élet kapuja tárva nyitva, csak át kell lépni a küszöböt! ;)
Megesik ez általában mindenkivel,mivel az élet egy játék és minden szintje egyre nehezebb.
A szintek van akinek nehezebbek van akinek könnyebbek ,de vannak alap elemek.
Kevesen tudják ezt a játékot játszani és magas értékeket elérni.
Ennek a játéknak az elemei változnak az előzőleg elkövetett hibáinktól vagy jó lépéseinktől.
Minél tovább bírod a nehéz szinteket annál nagyobb lesz a jutalmad késöbb.
Sok sikert a játékhoz!
Szórakozz jól!
Nem tudom mennyi idős vagy és hogy fiú vagy-e esetleg lány.
A lényeg, hogy járj el bulizni, tudom úgy érzed nincsenek barátaid, de ismerőseid biztos vannak, vagy haverjaid. Azokkal. Illetve járj el sportolni, ez nagyon fontos. Tehát csinálj olyat amit szeretsz:)
14/L vagyok..
és sportoltam több évig.. Birkóztam :D.. nem vagyok az a fiús lány de belevaló vagyok.. ami a szívemen az a számon.. megmondok mindent ami zavar.. lehet hogy túlságossan egyenes vagyok és ez a baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!