Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy több éves, jó párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy több éves, jó párkapcsolatom, de közel egy éve találkoztam egy sráccal, azóta 2-3 havonta rám törnek "vágyódásrohamok". Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
2-3 havonta, pár napig csak a másik srácra tudok gondolni, csak rá vágyom. Nagyon bánt a dolog, mert jó a kapcsolatunk a párommal és nagyon szeretem, olyan mintha megcsalnám. Szörnyen érzem magam emiatt. Van rá mód, hogy többé ne jusson eszembe?
2009. márc. 11. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember életében van ugyanilyen story, ne aggódj miatta, el fog múlni, lehyél nyugodt, és HŰ!
2009. márc. 11. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan érzünk így...és biztos sokan be sem vallják, még maguknak sem.

Én egy szép házasságban élek, gyermekkel, kedves megértő férjjel. Mégis megdobban a szívem, ha a régi - és egyáltalán nem ideális és hozzámvaló barátommal találkozom.

Akkor aztán pár napig ott motoszkál a fejemben és önmagam előtt is szégyenlem magam és úgy érzem: bűnt követek el a párom ellen.

Személy szerint úgy csinálok, mint régen az apácák: önsanyargatás. Felkapcsolom hangosra a zenét, és ablakpucolásos nagytakarítás, kocsimosás, szekrény mögötti porolás... szóval mindegy mi, de olyan, ami alaposan lefáraszt és elveszi a figyelmemet.

Ha hűséges szeretnél lenni, én ezt tudom ajánlani. (tudod, hofi is megénekelte, hogy minden asszony életében van egy pillanat, de boldog ő csak akkor lesz, ha mégis hű marad.)

2009. márc. 11. 22:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Hű maradok páromhoz ez nem kérdés, a sráccal úgy is csak maximum egyéjszakás kaland/kalandok lehetnének köztünk, de ezt én nem akarom. Bár ott motoszkál, hogy milyen lehet a csókja, milyen lehet vele, stb, de ellenállok. Köszi a válaszokat.
2009. márc. 11. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben vagyok. Imádom a férjemet, jó az életünk... mégis vágyom rá, arra a másikra, egy korábbira. Időnként. Levezetem: sokat szexelek, járok táncolni, sportolok. Valaki azt mondta a gondolataim szabadok. Az, hogy szex közben kire gondolok, csak tőlem függ. De én még ezt sem tartom tisztességesnek, meg nincs is igazán jó hatással a párkapcsolatra. Semleges fickókra gondolni persze jó abban az esetben, ha kicsit jobban fel akarom húzni magam szex közben, de, ha őrá gondolok, az már majdnem a csalás kategória nálam... Ennyit tudok neked mondani.
2009. márc. 12. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!