Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy több éves, jó párkapcsolatom, de közel egy éve találkoztam egy sráccal, azóta 2-3 havonta rám törnek "vágyódásrohamok". Mit tehetek ellene?
Szerintem sokan érzünk így...és biztos sokan be sem vallják, még maguknak sem.
Én egy szép házasságban élek, gyermekkel, kedves megértő férjjel. Mégis megdobban a szívem, ha a régi - és egyáltalán nem ideális és hozzámvaló barátommal találkozom.
Akkor aztán pár napig ott motoszkál a fejemben és önmagam előtt is szégyenlem magam és úgy érzem: bűnt követek el a párom ellen.
Személy szerint úgy csinálok, mint régen az apácák: önsanyargatás. Felkapcsolom hangosra a zenét, és ablakpucolásos nagytakarítás, kocsimosás, szekrény mögötti porolás... szóval mindegy mi, de olyan, ami alaposan lefáraszt és elveszi a figyelmemet.
Ha hűséges szeretnél lenni, én ezt tudom ajánlani. (tudod, hofi is megénekelte, hogy minden asszony életében van egy pillanat, de boldog ő csak akkor lesz, ha mégis hű marad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!